در این مراسم، از آقای محمد محمدیان، فرد موفق شهر نوکنده، به دلیل ایجاد اشتغال و راهاندازی کسبوکار نوین توسط مدیرکل بهزیستی استان گلستان تقدیر و تجلیل به عمل آمد
همچنین ، از آقای آرش کمانگری، ورزشکار روستای جفاکنده از توابع بخش نوکنده شهرستان بندرگز، به دلیل کسب مقام نخست وزنهبرداری کشوری توسط مدیرکل بهزیستی استان گلستان تقدیر و تجلیل به عمل آمد

قدسیه آبشناس مدیرکل بهزیستی گلستان در این همایش با اشاره به تلاش و افتخارآفرینی افراد دارای معلولیت ، تأکید کرد: «معلولیت محدودیت نیست؛ بسیاری از این عزیزان الگوهای برجستهای هستند که جامعه سالم میتواند به آنها افتخار کند.»
این مراسم نمادی از ارجگذاری به توانمندیها و دستاوردهای ارزشمند افراد دارای معلولیت است که با همت و پشتکار خود، مسیر موفقیت و الگوسازی را برای جامعه هموار نموده اند .












نظر شما