۳۸۱ کودک خراسان شمالی در آغوش خانواده‌های جایگزین

سرپرست اداره کل بهزیستی خراسان شمالی گفت: اکنون ۳۸۱ کودک بی‌سرپرست و بدسرپرست استان در قالب خانواده‌های جایگزین نگهداری می‌شوند و از حمایت‌های مستمر بهزیستی بهره‌مند هستند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی خراسان شمالی

محمدرضا کاظم‌زاده روز شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: کودکانی که به دلیل فقدان سرپرست یا نبود سرپرست موثر در شرف ورود به مراکز شبانه‌روزی تحت نظارت بهزیستی هستند، در صورت فراهم شدن شرایط در خانواده‌های جایگزین زندگی می‌کنند تا در محیطی امن و با محبت رشد کنند.

وی افزود: خانواده جایگزین می‌تواند از خویشاوندان یا خانواده‌های غیرخویشاوند باشد که پس از بررسی و تایید بهزیستی، امکان سرپرستی کودک را پیدا می‌کنند.

سرپرست اداره کل بهزیستی خراسان شمالی تصریح کرد: فرزندان تحت سرپرستی خانواده جایگزین در صورت ادامه تحصیل، یارانه و شهریه دانشگاه آنان توسط بهزیستی پرداخت می‌شود و در صورت اشتغال تا یک سال کمک هزینه دوران اشتغال دریافت می‌کنند.

وی عنوان کرد: همچنین اگر فرزند به خدمت سربازی اعزام شود، یارانه حمایتی به وی تعلق می‌گیرد.

کاظم‌زاده خاطرنشان کرد: امسال ۱۵ کودک بی‌سرپرست و بدسرپرست جدید در قالب خانواده‌های جایگزین نگهداری می‌شوند که نسبت به سال گذشته افزایش داشته است و نشان‌دهنده اثرگذاری خدمات سرپایی و مددکاری بهزیستی است.

وی یادآور شد: علاوه بر کودکان تحت خانواده‌های جایگزین، ۲۱۷ فرزند بی‌سرپرست و بدسرپرست نیز در ۱۴ مرکز غیردولتی و یک مرکز دولتی بهزیستی استان نگهداری می‌شوند و از بدو تولد تا پایان ۱۸ سالگی تحت حمایت‌های یارانه‌ای و رفاهی بهزیستی قرار دارند.

سرپرست اداره کل بهزیستی خراسان شمالی در پایان گفت: امسال ۱۱ فرزند بهزیستی استان به زندگی مستقل وارد شده‌اند و پس از رسیدن به توانمندی و اشتغال، تحت نظر و حمایت مستمر بهزیستی قرار دارند.

خراسان شمالی با جمعیتی بیش از یک میلیون نفر، حدود ۴۴ درصد جمعیت خود را در مناطق روستایی دارد.

کد خبر 157005

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 8 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد