اجرای برنامه هفتم توسعه با اتکا به نیروی انسانی خلاق

در آیین تکریم و معارفه مدیرکل #بهزیستی استان کرمانشاه، مجید درویشی، مدیرکل جدید این اداره‌کل، ضمن قدردانی از مسئولان، مدیران و #همکاران سازمان، بر اجرای علمی و هدفمند برنامه‌های توسعه‌ای در حوزه #رفاه_اجتماعی تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل بهزیستی استان کرمانشاه؛

درویشی با قدردانی از اعتماد ریاست سازمان بهزیستی، همراهی استاندار کرمانشاه و نمایندگان مردم استان گفت: «امیدوارم بتوانم ادامه‌دهنده مسیر مؤثر و دلسوزانه آقای شهبازی باشم که در دوران خدمت خود تلاش‌های قابل‌تقدیری داشتند.»

مدیرکل جدید با اشاره به نقش #برنامه_هفتم_توسعه در تعیین مسیر آینده سازمان خاطرنشان کرد: «در این برنامه، اهداف و خطوط برش حوزه رفاه و #خدمات_اجتماعی به روشنی مشخص شده و ما مؤظفیم در راستای این اهداف حرکت کنیم. تحقق این برنامه‌ها تنها از مسیر کار علمی، مطالعه دقیق و بهره‌گیری از تیم‌های #کارشناسی امکان‌پذیر است.»

وی ادامه داد: «خوشبختانه #سازمان_بهزیستی از نیروهای خلاق، شایسته و باتجربه‌ای برخوردار است که می‌توانند پشتوانه‌ای قوی برای اجرای برنامه‌های کلان باشند. با تشکیل کارگروه‌های علمی و تخصصی، اجرای برنامه‌های حوزه کاهش #آسیب_های_روانی و اجتماعی از جمله طلاق، خودکشی و خشونت را دنبال خواهیم کرد.»

درویشی همچنین از همکاری نزدیک با #معاونت_امور_اجتماعی استانداری و نظارت مستقیم معاون سیاسی استانداری خبر داد و ابراز امیدواری کرد که با هماهنگی میان دستگاه‌های مرتبط، شاهد کاهش آسیب‌های اجتماعی و ارتقاء کیفیت زندگی #جامعه_هدف بهزیستی در استان باشیم.


برای پیوستن به کانال اداره‌کل بهزیستی استان کرمانشاه در پیام‌رسان ایتا، اینجا را لمس کنید.

کد خبر 156344

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 2 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد