برگزاری جلسه هماهنگی اجرای طرح سلام با حضور مسئولین بهزیستی و نماینده انجمن اپتومتری در کهگیلویه و بویراحمد

در راستای اجرای طرح سلام و با توجه به تفاهم‌نامه منعقده بین سازمان بهزیستی کشور و انجمن اپتومتری کشور، جلسه‌ای با حضور سید مهران کشاورز، سرپرست اداره کل بهزیستی کهگیلویه و بویراحمد، معاونین، دبیر اجرایی طرح سلام و نماینده انجمن اپتومتری در استان در دفت مدیکل بهزیستی استان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان کهگیلویه و بویراحمد / به منظور تحقق اهداف طرح سلام، جلسه‌ای با حضور سید مهران کشاورز، سرپرست اداره کل بهزیستی کهگیلویه و بویراحمد، معاونین، دبیر اجرایی طرح سلام و کارشناس دبیرخانه سالمندان و سرکار خانم کشاورز، نماینده انجمن اپتومتری در استان، برگزار گردید.

سید مهران کشاورز ، سرپرست اداره کل بهزیستی استان اظهار داشتند: طرح “سلام” با هدف تقویت سلامت اجتماعی محله‌محور در مدارس اجرا و این مراکز به پاتوق‌های فرهنگی و اجتماعی برای ساکنان محلات تبدیل خواهند شد.

سید مهران کشاورز با اشاره به اینکه در این جلسه به بررسی مفاد تفاهم‌نامه و سازوکارهای اجرایی طرح سلام در استان اختصاص داشت  ،گفتند : در این نشست، پیشنهاد تدوین یک پرسشنامه تخصصی به عنوان ابزاری برای اجرای بهتر طرح مطرح گردید.

سرپرست اداره کل بهزیستی استان افزودند : همکاری در آموزش تسهیلگران فعال در طرح سلام و سایر طرح‌های پیشگیری از معلولیت‌ها و همچنین بررسی شیوه‌های همکاری در اجرای دیگر مفاد تفاهم‌نامه طرح سلام، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ایشان در پایان گفتند: توافقات انجام شده در این جلسه با هدف ارتقاء کیفیت خدمات بهزیستی و پاسخگویی به نیازهای جامعه هدف در استان و همکاری‌های  مطلوب  بین دستگاهی در راستای بهبود وضعیت سلامت و پیشگیری از معلولیت‌ها می باشد.

کد خبر 147381

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 0 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد