گرامیداشت روز اورژانس اجتماعی ۱۲۳ در باغملک؛ هم‌افزایی دستگاه‌ها برای کاهش آسیب‌های اجتماعی

به گزارش پایگاه خبری مُنگشت پرس، به مناسبت روز اورژانس اجتماعی ۱۲۳ و در چارچوب برنامه‌های هفته دولت، نشستی با محوریت پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی به میزبانی اداره بهزیستی باغملک برگزار شد.

در این نشست که با حضور دکتر حجت‌الله خسروی فرماندار باغملک، معاونت سیاسی فرماندار، بخشداران مرکزی و قلعه‌تل، مجری طرح های اشتغالزایی بنیاد برکتِ در خوزستان، مدیر شبکه بهداشت و درمان، رئیس آموزش و پرورش، مدیر کمیته امداد، رئیس اداره ورزش و جوانان. هلال‌احمر، نماینده دادستانی، رئیس فنی‌وحرفه‌ای و مسول بسیج ادارات همراه بود، بر ضرورت هم‌افزایی همه نهادها در مسیر مقابله با آسیب‌های اجتماعی تأکید شد.

در آغاز برنامه، سجاد غلامی رئیس اداره بهزیستی باغملک، ضمن تشریح اهمیت اورژانس اجتماعی در حمایت از افراد در معرض خطر، به اقدامات این اداره در زمینه کاهش آسیب‌ها پرداخت و ابراز امیدواری کرد که با همکاری دستگاه‌هایی همچون آموزش و پرورش و شبکه بهداشت، گام‌های موثری در زمینه آموزش و پیشگیری برداشته شود.

سپس مدیر شبکه بهداشت و درمان، رئیس آموزش و پرورش، نماینده دادستانی و فرماندار شهرستان در سخنانی جداگانه، بر نقش آموزش، فرهنگ‌سازی و هماهنگی میان دستگاه‌ها در مسیر کاهش آسیب‌های اجتماعی تأکید کردند.

گفتنی است، اورژانس اجتماعی ۱۲۳ آماده پاسخگویی به تماس‌های مردمی در زمینه آسیب‌های اجتماعی است و تیم‌های تخصصی این مرکز در کوتاه‌ترین زمان مشاوره‌های لازم را ارائه خواهند داد.

در پایان، فرماندار و مسئولان شهرستان با کارکنان اورژانس اجتماعی دیدار کرده و با تقدیر از تلاش‌های ارزشمند آنان، این روز را به نیروهای پرتلاش این مجموعه تبریک گفتند.

کد خبر 147337

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 14 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد