ملارد | برگزاری نشست مشترک بهزیستی و اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی 

با هدف شناسایی ظرفیت‌های اشتغال پایدار، نشستی با حضور علیرضا محمدی سرپرست اداره بهزیستی، داود فهیم‌راد معاون و حسین علیزاده رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی ملارد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بهزیستی استان تهران، محمدی با تأکید بر لزوم توانمندسازی جامعه هدف تحت پوشش از طریق ایجاد اشتغال پایدار گفت: این نشست با هدف بررسی و شناسایی ظرفیت‌های موجود شهرستان برای ایجاد اشتغال پایدار ویژه جامعه هدف بهزیستی برگزار شد.

محمدی با اشاره به اهمیت اشتغال به عنوان یکی از اصلی‌ترین ابزارهای توانمندسازی مددجویان و افراد تحت پوشش بهزیستی گفت: با همکاری و هم‌افزایی بین دستگاه‌های متولی، می‌توان از ظرفیت‌های موجود در بخش‌های مختلف اقتصادی، صنعتی و خدماتی شهرستان بهره‌برداری مؤثری داشت تا ضمن ایجاد فرصت‌های شغلی پایدار، از بروز آسیب‌های اجتماعی نیز پیشگیری شود.

وی افزود: در این نشست مقرر شد تا بانک اطلاعاتی کارفرمایان، کارگاه‌های تولیدی و سایر مراکز اشتغال‌زایی در اختیار بهزیستی شهرستان قرار گیرد تا بر اساس آن، جامعه هدف به کارفرمایان معرفی شود و هم راستا با این موضوع اداره کار در خصوص معرفی مددجویان تحت پوشش به ظرفیت‌های موجود از قبیل کارگاه‌های تولیدی و سایر مراکز مرتبط، همکاری لازم را به عمل آورد.

سرپرست اداره بهزیستی در پایان تأکید کرد: بهزیستی ملارد آماده است در کنار سایر دستگاه‌ها، با برنامه‌ریزی دقیق و استفاده از ظرفیت‌های قانونی و حمایتی، گام‌های مؤثری در جهت ایجاد و تثبیت اشتغال پایدار برای مددجویان و اقشار آسیب‌پذیر شهرستان بردارد.

کد خبر 146010

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 8 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد