جم| گشایش مغازه قفل و کلید سازی برای مددجوی بهزیستی در شهرستان جم، گامی نو در توانمندسازی

به مناسبت گرامیداشت هفته بهزیستی و در راستای حمایت از اقشار آسیب‌پذیر، بهزیستی شهرستان جم با افتتاح یک باب مغازه قفل و کلید سازی برای یکی از معلولین تحت پوشش در شهرستان جم، گام مهمی در جهت اشتغالزایی و دستیابی به استقلال مالی برداشت.

به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان بوشهر و به نقل از بهزیستی شهرستان جم، در این برنامه لیلا حسینی  رییس اداره بهزیستی شهرستان جم اظهار داشت: این واحد صنفی با حمایت‌های مالی و مشاوره‌ای سازمان بهزیستی راه‌اندازی شده است و  مددجوی کارآفرین با ابراز خرسندی فراوان از این اقدام، مراتب قدردانی خود را از تلاش‌های صورت گرفته اعلام کرد.

لیلا حسینی در این مراسم ضمن تبریک به این مددجو، بر اهمیت خودکفایی و توانمندسازی مددجویان به عنوان اهداف کلیدی سازمان بهزیستی تاکید کرد.

وی ابراز امیدواری کرد که راه‌اندازی این مغازه، نقطه عطفی در زندگی این مددجو باشد و با تلاش و پشتکار، ضمن کسب درآمد مناسب، به استقلال مالی دست یافته و به الگویی برای سایر مددجویان تبدیل شود.

کد خبر 143238

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 5 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد