تقویت جایگاه زن در خانواده‌های تحت حمایت بهزیستی، یعنی سرمایه‌گذاری برای آینده‌ای امن‌تر و سالم‌تر برای جامعه.»

در آیینی به مناسبت گرامیداشت هفته بهزیستی که با حضور جمعی از مسئولان، خیرین و فعالان اجتماعی برگزار شد، ۱۵ دست جهیزیه کامل به مددجویان تحت پوشش سازمان بهزیستی استان مرکزی اهدا شد.

در این مراسم، مفتح‌زاده، مدیرکل امور بانوان استانداری مرکزی، با تبریک هفته بهزیستی و قدردانی از خدمات انسان‌دوستانه این نهاد، گفت:بهزیستی، مأمن زنان و خانواده‌هایی است که در طوفان زندگی به دنبال روزنه‌ای از امید هستند؛ اهدای جهیزیه به مددجویان، فقط یک بسته مادی نیست، بلکه نشانه‌ای از حمایت اجتماعی و حرکت در مسیر توانمندسازی زنان سرپرست خانوار است.»

وی با اشاره به نقش محوری بانوان در تحکیم بنیان خانواده افزود:تقویت جایگاه زن در خانواده‌های تحت حمایت بهزیستی، یعنی سرمایه‌گذاری برای آینده‌ای امن‌تر و سالم‌تر برای جامعه.»

 مفتح‌زاده در ادامه ضمن تقدیر از مشارکت خیرین و همراهی دلسوزانه کارکنان بهزیستی استان مرکزی گفت:بانوان استانداری همواره در کنار مجموعه بهزیستی بوده‌اند و خواهند بود. امروز، با افتخار بخشی از این مسیر روشنگر هستیم.»

در پایان این مراسم، ۱۵ نوعروس مددجوی بهزیستی با دریافت بسته جهیزیه، گامی تازه به سوی زندگی مشترک برداشتند؛ حرکتی که نه تنها بر پایه مهر و حمایت، بلکه بر ستون کرامت انسانی بنا نهاده شد

کد خبر 142651

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 3 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد