به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان بوشهر در این آیین دکتر رضا محمودی سرپرست بهزیستی استان بوشهر ضمن تقدیر از مسئولان بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و نگاه ویژه این نهاد به مسکن اقشار محروم جامعه بالاخص جامعه هدف بهزیستی این گام را یکی از اقدامات ارزشمند این دستگاه در راستای خانه دار شدن این قشر در جامعه عنوان کرد.
محمودی گفت: با توجه به هماهنگی های بعمل آمده مقرر گردید ۱۰ واحد مسکن مددجویان در روستای بحیری از توابع شهرستان دشتی و با پیشرفت فیزیکی مناسب به صورت یکجا از طرف بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان از محل اعتبارات موصوف (اعتبارات بلاعوض بهزیستی، حساب ۱۰۰ حضرت امام خمینی (ره) و تسهیلات قرض الحسنه مسکن روستایی در اختیار مددجویان تحت پوشش بهزیستی واجد شرایط با اولویت دهکهای پایین ۱،۲،۳ داده شود.
همچنین امیر برومند مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان بوشهر ضمن تقدیر از مدیران بهزیستی در جهت خدمت به اقشار آسیب پذیر جامعه این هدف را از والاترین خدمت به این قشر در جامعه دانست و افزود ما و مجموعه این نهاد خدمتگزار با تمام امکانات و ظرفیتهای موجود که داریم تلاش خواهیم کرد تا نسبت به احداث و تکمیل واحد های مسکن با اولویت بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی (ره) به کار ببریم و در این میان ما آمادگی داریم در این زمینه با اداره کل بهزیستی استان بوشهر در این امر مشارکت داشته باشیم.
شایان ذکر است این جلسه که با حضور معاون توسعه کارآفرینی، اشتغال و توانمندسازی بهزیستی و معاونین شهری و روستایی و حساب ۱۰۰ حضرت امام برگزار گردید و مباحث فنی و تخصصی مرتبط با مسکن مددجویان در قالب گروه ساخت و بنیاد ساخت ویژه طرح نهضت مسکن ملی مطرح و ارزیابی گردید.
در پایان نیز با حضور مسئولین بهزیستی و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی انعقاد تفاهمنامه خرید ۱۰ واحد مسکن مددجویی روستای بحیری شهرستان دشتی به امضاء طرفین رسید.
نظر شما