جلسه  هماهنگی و برنامه ریزی تیم های محب قم

جلسه هماهنگی و برنامه ریزی تیم های محب با حضور معاونین سلامت اجتماعی ، پشتیبانی و اعضا تیم هاجهت شرکت در مداخلات روانشناختی مورد نیاز بر اساس شرایط بحرانی کشور برگزار شد.

طرح «محب» که مخفف "مداخلات و حمایتهای روانی اجتماعی در بلایا و حوادث" است، یک طرح ملی است که توسط سازمان بهزیستی کشور اجرا می‌شود. هدف اصلی این طرح، کاهش آسیب‌های روانی و اجتماعی ناشی از بحران‌ها، حوادث و بلایای طبیعی از طریق آموزش، آگاهی‌رسانی و تشکیل گروه‌های حمایتی است به نقل از سازمان بهزیستی. این طرح با هدف توانمندسازی جوامع محلی برای مقابله با بحران‌های روانی و اجتماعی و همچنین کاهش آسیب‌های ناشی از حوادث و بلایا، فعالیت می‌کند.

به عبارت دیگر، طرح محب یک برنامه پیشگیرانه و حمایتی است که با هدف ارتقای تاب‌آوری روانی جوامع در برابر حوادث و بلایا اجرا می‌شود. این طرح شامل آموزش‌های لازم به افراد و گروه‌ها، تشکیل تیم‌های حمایتی و ارائه خدمات روان‌شناختی به افراد آسیب‌دیده است.

اهداف طرح محب:

کاهش اختلالات و مشکلات روانی-اجتماعی ناشی از بحران‌ها، حوادث و بلایای طبیعی.

آموزش و آگاهی‌رسانی به افراد و جوامع در مورد نحوه مقابله با بحران‌های روانی و اجتماعی.

تشکیل گروه‌های حمایتی و توانمندسازی جوامع محلی برای ارائه خدمات حمایتی به افراد آسیب‌دیده.

افزایش تاب‌آوری روانی جوامع در برابر بحران‌ها و حوادث به نقل از سازمان بهزیستی.

کد خبر 140276

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 5 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد