طرح پیشگیری از تنبلی چشم کودکان در شهرستان کامیاران آغاز شد

طرح کشوری پیشگیری از تنبلی چشم (آمبلیوپی) در کودکان ۳ تا ۶ سال، با حضور مسئولان و کارشناسان مربوطه، در شهرستان کامیاران آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان کردستان، مراسم افتتاح نمادین این طرح، با حضور بخشدار، مسئول امور بانوان فرمانداری، کارشناس شبکه بهداشت، نماینده موسسه خیریه باقیات الصالحات و رئیس و کارشناسان بهزیستی کامیاران در مرکز مثبت زندگی ۲۲۳۳ برگزار گردید.

وحیده باتمانی، رئیس بهزیستی کامیاران، در حاشیه این مراسم اعلام کرد: سال گذشته ۴۴۸۰ کودک زیر شش سال در این شهرستان مورد معاینه و غربالگری قرار گرفتند.

وی در ادامه از شناسایی ۳۱۵ کودک مشکوک و ارجاع آن‌ها به مرحله بالاتر خبر داد و بیان داشت که برای ۷۰ نفر از این کودکان توسط اپتومتریست عینک تجویز گردید.

باتمانی با اشاره به رایگان بودن تمامی مراحل درمان از تجویز عینک تا عمل جراحی، هدف از اجرای هر ساله این طرح را شناسایی کودکان مشکوک به تنبلی چشم و انواع بیماری‌های چشمی دانست و افزود: این طرح در شهرستان کامیاران همچون سایر شهرستان‌ها به صورت مستمر در حال پیگیری است و تمامی روستاهای شهرستان نیز تحت پوشش قرار می‌گیرند.

طرح پیشگیری از تنبلی چشم کودکان در شهرستان کامیاران آغاز شد

طرح پیشگیری از تنبلی چشم کودکان در شهرستان کامیاران آغاز شد

طرح پیشگیری از تنبلی چشم کودکان در شهرستان کامیاران آغاز شد

کد خبر 139166

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 4 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد