به گزارش روابط عمومی بهزیستی شاهین دژ؛
مهری داداشیان رئیس بهزیستی شاهین دژ گفت: جذب مشارکتهای مردمی یکی از اهداف عالیه سازمان بهزیستی کشور است که با رایزنی و پیگیری لازم و همراهی خیرین نیکوکار تا باحال توانسته ایم در این راه موفق باشیم.
وی افزود: خیّرین شهرستان با کمک های خود به اداره بهزیستی شهرستان و همچنین موسسات خیریه امیرالمومنین(ع) و نور امید یکی از بال های مهم در امر مشارکت میباشند.
داداشیان تصریح کرد: این بسته ها شامل ؛ سیب زمینی، پیاز، روغن مایع، ماکارونی و برنج بود که ارزش ریالی هر بسته مبلغ ۱۲ میلیون ریال که جمع کلی مبلغ ۷۲ میلیون ریال می باشد.
گفتنی است؛ این بسته ها معیشتی با پیگیری امور مشارکت های مردمی در اسرع وقت بین مددجویان و توانخواهان تحت پوشش بهزیستی توزیع گردید.

خیر شاهین دژی تعداد ۶ بسته معیشتی به بهزیستی شاهین دژ جهت توزیع برای توانخواهان و مددجویان تحت پوشش بهزیستی اهدای کرد.
کد خبر 138984
نظر شما