در این رویداد، مدیرکل بهزیستی استان به همراه معاون امور توانبخشی از آثار هنری و دستاوردهای دختران دارای معلولیت بازدید کردند. رزاقپور با تأکید بر اهمیت توانمندسازی و همچنین اجتماعی سازی جامعه هدف، اظهار داشت: این نمایشگاه فرصتی برای شناسایی استعدادها، پرورش توانمندیها و زمینهسازی برای ورود این عزیزان به بازار کار است.
هدف اصلی این برنامه، معرفی ظرفیتهای هنری و حرفهای افراد دارای معلولیت و همچنین تشویق جامعه به حمایت از این قشر بود. مدیرکل بهزیستی استان از ادامهدار بودن چنین برنامههایی خبر داد و خاطرنشان کرد که بهزیستی از هر اقدامی که منجر به استقلال و خودکفایی جامعه هدف شود، حمایت خواهد کرد.
وی همچنین تاکید کرد: با توجه به اینکه برخی از افراد دارای معلولیت در سایر مراکز تحت نظارت بهزیستی در زمینه های علمی، فرهنگی، هنری، قرآنی و غیره دارای مهارت و قابلیت هستند لذا این تعامل و هم افزایی با دانشگاه ملی مهارت می تواند زمینه های کشف قابلیت ها و معرفی استعدادهای نهفته به آحاد جامعه را تسهیل بخشد.
گفتنی است در پایان این مراسم به پاس زحمات و تلاش های توانخواهان در ارائه و معرفی آثار و دستاوردهای خود با اهدای لوح سپاس و هدایای مناسب توسط مدیرکل بهزیستی و جمعی از مسئولان دانشگاه ملی مهارت تجلیل و قدردانی شد.
نظر شما