در رسانه| برگزاری نشست مشترک مدیرکل بهزیستی استان اردبیل و معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان اردبیل

طاهره رزاق‌پور مدیرکل بهزیستی استان اردبیل با محمد جوانمرد معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان اردبیل دیدار و در خصوص راه‌اندازی و اجرای طرح «گلریزان اجتماعی» با محوریت حمایت از جامعه هدف بهزیستی به بحث و تبادل نظر پرداختند.

به گزارش پایگاه خبری آینه مردم: در این نشست، جوانمرد با اشاره به تجربه موفق در ستاد دیه در جذب مشارکت‌های مردمی و خیرین از طریق اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی، بر ضرورت ایجاد سازوکارهای نوین برای معرفی حوزه آسیب‌های اجتماعی به خیرین تأکید کرد و گفت: همان‌طور که در ستاد دیه توانستیم با آگاه‌سازی مؤثر، خیرین بسیاری را جذب کنیم، لازم است مسیر جدیدی در قالب یک گلریزان اجتماعی برای حوزه بهزیستی طراحی شود تا کمک‌های پراکنده خیرین هدفمند، متمرکز و اثربخش گردد. وی ابراز امیدواری کرد این اقدام بتواند به یک الگوی ملی در حمایت از اقشار آسیب‌پذیر تبدیل شود.

در ادامه طاهره رزاق‌پور با بیان اینکه اطلاع‌رسانی و آگاه‌سازی مؤثر، مهم‌ترین گام در اجرای موفق این طرح است، اظهار داشت: با توجه به دغدغه‌ها و مشکلات متعدد جامعه هدف بهزیستی، به‌ویژه در حوزه تأمین مسکن و اجاره‌بها برای زنان سرپرست خانوار و همچنین تامین جهازیه، طرح گلریزان اجتماعی می‌تواند نقش بسیار مؤثری در کاهش آسیب‌ها و توانمندسازی این قشر ایفا کند.

در این نشست همچنین بر ضرورت تولید محتوا و محصولات رسانه‌ای با هدف جذب و جهت‌دهی مشارکت‌های مردمی، شناسایی ظرفیت‌های خیرین، نیازسنجی دقیق مشکلات جامعه هدف و اولویت‌بندی صحیح اقدامات تأکید شد.

مدیرکل بهزیستی و معاون پیشگیری از جرم دادگستری ضمن اعلام آمادگی برای همکاری‌های مشترک، بر تداوم این جلسات و تشکیل کارگروه‌های اجرایی برای عملیاتی‌سازی طرح گلریزان اجتماعی تأکید کردند.

کد خبر 136524

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 15 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد