تجلیل از بانوی روشندل سلماسی همزمان با دهه کرامت

به مناسبت فرارسیدن میلاد با سعادت حضرت فاطمه معصومه (س) و آغاز دهه کرامت سیدی رئیس اداره بهزیستی، به همراه مسئول امور بانوان فرمانداری با حضور در منزل سیده زهرا شجاعی با وی دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش روابط عمومی بهزیستی سلماس،

سیدی ضمن تبریک این ایام فرخنده، از بانوی روشندل و حافظ هفت جز از قرآن کریم و خانواده محترم‌شان تجلیل به عمل کرد.
زهرا شجاعی با تلاش و پشتکار مثال‌زدنی ، موفق به کسب مقام معلم نیز شده‌است مورد تقدیر مسئولان قرار گرفت.
سیدی در این دیدار با اشاره به توانمندی‌های افراد دارای معلولیت اظهار داشت: همگی به شایستگی و توان این گروه از جامعه ایمان داریم و بارها شاهد موفقیت‌ها و دستاوردهای ارزشمندشان بوده‌ایم. دنیای این عزیزان پر از زیبایی‌هایی است که شاید دیگران فرصت درک آن را نداشته باشند و معلولیت هرچند با دشواری‌هایی همراه است، اما محدودیت محسوب نمی‌شود.
در پایان این دیدار، ضمن آرزوی توفیقات روزافزون برای این بانوی موفق، از سوی اداره بهزیستی و نماینده فرمانداری از ایشان و خانواده‌شان تجلیل شد.

کد خبر 135932

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 11 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد