بازدید مقامات قضایی از مراکز کودکان و نوجوانان تحت نظارت بهزیستی

عباسی، نماینده دادستانی کل کشور، به همراه جعفری‌زاده، دادستان و ابوذری، رئیس اداره بهزیستی شهرستان بم، از مراکز نگهداری کودکان و نوجوانان این شهرستان بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی  اداره کل بهزیستی استان کرمان در این بازدید، مسئولان از نزدیک وضعیت بهداشتی، آموزشی، و امنیتی مراکز را بررسی نموده و با کودکان و نوجوانان ساکن در این مراکز گفت‌وگو کردند.

عباسی، نماینده دادستانی کل کشور، در گفت‌وگوی صمیمی با کودکان، اظهار داشت: شما آینده‌سازان این کشور هستید و هیچ محدودیتی برای موفقیت‌تان وجود ندارد. دولت و نهادهای قضایی تمام تلاش خود را می‌کنند تا با فراهم کردن شرایط تحصیل، مهارت‌آموزی و حمایت روانی، مسیر رشد و پیشرفت را برای شما هموار کنند

 وی افزود: هر یک از شما استعدادهای منحصر به فردی دارید که می‌تواند نه تنها زندگی خود، بلکه جامعه را متحول کند. امیدوارم با همکاری مربیان و مسئولان، شاهد شکوفایی این استعدادها باشیم.

 محمد ابوذری رییس بهزیستی بم با اشاره به طرح‌های توانمندسازی بهزیستی، گفت: مراکز بهزیستی با همکاری نهادهای خیریه و دستگاه قضایی، برنامه‌هایی مانند آموزش حرفه‌ای، حمایت از تحصیل، و ایجاد مسکن مستقل برای بهبودیافتگان بالای ۱۸ سال را اجرا می‌کنند.

وی افزود : این اقدامات گامی بلند در جهت کاهش آسیب‌های اجتماعی است.

 بهنام جعفری‌زاده، دادستان بم، نیز در این دیدار تصریح کرد: دادستانی بم از هر اقدامی که منجر به بهبود کیفیت زندگی این کودکان شود، حمایت قضایی خواهد کرد.

کد خبر 135731

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 10 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد