به گزارش روابط عمومی بهزیستی استان همدان، فرید الدین حجت الاسلامی مدیر کل بهزیستی همدان ضمن تبریک هفته جهانی کار و کارگر عنوان کرد: امروز روز تصدیق و تجلیل از تلاشهای شگفت انگیز همه کارگرانی است که در راه آبادانی و ساختن سرزمین بزرگ مان عرق ریخته و حتی جان خود را از دست دادهاند. از این همه تلاش قدردانی میکنیم و آرزوی سلامتی برای این قشر زحمت کش داریم.
حجت الاسلامی ادامه داد: یازدهم اردیبهشت روز کار و کارگر بر تمامی کارگران عرصه کار و تلاش گرامی باد. فرهنگ کار، تلاش و جهاد برای عمران و آبادی مرز و بوم و اعتلاء ایران اسلامی به دست کارگران و زحمت کشان عرصه تولید، مؤیّد جانفشانی و از خودگذشتگی این قشر است که باید قدردان و قدرشناس زحمات آنان بود. هفته کار و کارگر بهانهای است برای پاسداشت تلاشها و زحمات عزیزانی که در راه ساختن ایران آباد و آزاد سر از پا نمی شناسند.
مدیر کل بهزیستی همدان تصریح کرد: نامگذاری سال۱۴۰۴ از سوی مقام معظم رهبری با نام "سرمایه گذاری برای تولید" نقش و جایگاه کارگران را بیش از پیش در توسعه همه جانبه کشور نمایان می کند و در حقیقت این مهم زمانی به مرحله عمل و تحقق در میآید که جامعه بزرگ و پرتلاش کارگری با حمایت همه جانبه دولت و مردم برای پیشرفت و تعالی استان کمر همت ببندند.
در پایان فریدالدین حجت الاسلامی اظهار داشت: در هفته کار و کارگر باید از مقام رفیع و عظیم کارگران و خدمات صادقانه و بی دریغ این قشر شریف، مؤمن و صبور تشکر کرد و از آنان در همه زمینه ها حمایت کرد. اینجانب ضمن تقدیر و تشکر از همه کارگران متعهد ،سختکوش و پرتلاش فرا رسیدن این هفته را به جامعه بزرگ کارگری به خصوص زحمت کشان بهزیستی همدان تبریک و تهنیت عرض کرده و امیدوارم شاهد پیشرفت و توسعه روز افزون ایران اسلامی باشیم.
نظر شما