به گزارش روابط عمومی بهزیستی شاهین دژ؛
مهری داداشیان رئیس بهزیستی شاهین دژ گفت: امر به معروف و نهی از منکر یکی از موضوعات مهم مذهبی، فرهنگی و ارزشی در کشور است که در دین مبین اسلام جایگاهی والا و ویژه دارد.
وی افزود: فرهنگ سازی امر به معروف و نهی از منکر در سطح جامعه وظیفه همگانی است و وظیفه شرعی همه ما هست که در اجرای هر چه بهتر و کامل تر این فریضه دینی سهیم باشیم.
حجت الاسلام بیگ زاده گفت: تشکیل منظم جلسات شورای امر به معروف و نهی از منکر، آموزش امر به معروف و نهی از منکر برای کارکنان، نشست های اعتقادی و معنوی برای کارمندان، برگزاری کارگاه با محوریت امر به معروف و نهی از منکر، برگزاری مسابقات فرهنگی ویژه کارکنان و ... را از برنامه هایی عنوان کرد که برای ارتقاء هرچه بیشتر جایگاه امر به معروف و نهی از منکر برای عموم مردم موثرند.
ایشان اظهار داشت: در زمینه اخلاق، رفتار و پوشش حرفهای، کارها و برنامهریزیهای خوبی انجام شده که امیدواریم بتوانیم بهخوبی آن را اجرا کنیم.
گفتنی است؛ در ادامه این جلسه نیز اعضاء به بحث و تبادل نظر در خصوص راهکارهای ترویج فریضه امر به معروف و نهی از منکر پرداختند.

با حضور رئیس بهزیستی شاهین دژ و حجت الاسلام علی اکبر بیگ زاده مربی طرح امین مدارس و توانخواهان تحت پوشش در مرکز شوق زیستن جلسه شورای امر به معروف و نهی از منکر برگزار شد.
کد خبر 132478
نظر شما