بازدید سرزده مدیرکل بهزیستی کهگیلویه و بویراحمد این بار از مراکز شبانه روزی در دهدشت 

مدیر کل بهزیستی استان کهگیلویه و بویراحمد در راستای افزایش کیفیت خدمات ارائه شده به مقیمان در مراکز نگهداری غیردولتی ،بصورت مستمر در تایم اداری و غیر اداری بازدیدهای سرزده انجام می دهند. 

به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان کهگیلویه و بویراحمد،عصر امروز 1403/12/20 در راستای اجرای نهضت بازدید و نظارت بر مراکز شبانه روزی،مدیر کل بهزیستی استان به همراه  معاون توسعه کارآفرینی اشتغال و توانمندسازی ،رئیس اداره بهزیستی شهرستان کهگیلویه  و کارشناسان  بهزیستی استان و شهرستان مربوطه، به صورت سرزده از مراکزنگهداری شبانه روزی دخترانه حضرت معصومه و اعصاب روان مردانه شفا در دهدشت بازدید نمودند.

در این بازدیدها وضعیت ایمنی،تجهیزات ،فضای فیزیکی ،پرسنل متخصص و خدمات ارائه شده به مقیمان، بررسی و بر رعایت دقیق دستورالعمل ها و پروتکل های سازمان تاکید شد.

کد خبر 132206

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 1 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد