مهرواره ولی نعمتان؛ گردهمایی نیکوکاران و خیرین بهزیستی استان همدان

اداره کل بهزیستی استان همدان در شامگاه یکشنبه هجدهم اسفند ماه میزبان خیرین و جامعه نیکوکاران بهزیستی استان بود.

در مراسم مهرواره ولی نعمتان و تجلیل از خیرین و نیکوکاران شورای مشارکت های مردمی بهزیستی استان همدان، فریدالدین حجت الاسلامی مدیر کل بهزیستی استان بیان داشت: ما به عنوان کوچک‌ترین اعضای این جامعه در خدمت شما هستیم و اگر شفافیت در نظام وجود نداشت، نمی‌توانستیم به این شکل کار کنیم. شما خیرین و نیکوکاران ارجمند باید خودتان مدیریت کنید و مسئولیت‌ها را به عهده بگیرید. امیدوارم روزی برسد که نیازهای معلولین به خوبی برطرف شود و از تمام عزیزانی که در این راستا تلاش می‌کنند، مجدداً تشکر می‌کنم. 

مدیرکل بهزیستی افزود: من به عنوان یکی از اعضای کوچک‌تر، از شما بزرگ‌ترها سپاسگزارم. امیدوارم در راستای اهداف این سازمان مردمی، بتوانیم در سال آینده تغییرات مثبتی ایجاد کنیم.

در این مراسم نیکوکار آقای محمد مرتقی هزینه مراسم عروسی خود را به شورای مشارکت‌های مردمی بهزیستی استان همدان اهدا کرد.

گفتنی است این مراسم همراه با اهدای هدیه به زوجه جوان نیکوکار، اجرای گروه سرود مددجویان ناشنوای بهزیستی، اجرای گروه سرود سنتی، سخنرانی نیکوکاران و بیان نقطه نظرات آنان و جمع آوری کمک‌های مردمی انجام شد.

کد خبر 132081

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 1 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد