مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی در خصوص این بازدید گفت: تمام کسانی که از طریق درون سازمانی یا برون سازمانی، توسط اورژانس اجتماعی مداخله برای آنها انجام میگیرد، در مرحله اول به مرکز بشارت ارجاع داده میشوند و باتوجه به وضعیت و شرایط آنها از خدمات سرپایی یا خوابگاهی و اقامتی این مرکز برخوردار میگردند.
مهدی برجی افزود: مددجو میتواند حداکثر به مدت 20 روز از خدمات نگهداری موقت استفاده نماید . این مدت در صورت نیاز با تایید تیم تخصصی برای 20 روز دیگر قابل تمدید است و در طول این مدت در خصوص وضعیت مددجو تصمیمگیری میشود. در صورت مهیا بودن شرایط از مرکز ترخیص میگردد و در صورتی که شرایط برای ترخیص مددجو مهیا نباشد، باتوجه به نظر و تصمیم تیم تخصصی به سایر مراکز شبانهروزی بهزیستی ارجاع میشود.
وی با بیان اینکه در این مرکز از طریق برخورد صحیح با افراد درمعرض آسیب یا آسیب دیده اجتماعی و فراهم کردن زمینه ادامه زندگی سالم در جامعه و بازگشت به خانواده و ارائه خدمات مداخله ای به دنبال توانمندسازی مدددجویان هستیم، گفت: افراد آسیبدیده یا در معرض آسیب در شرایط بحرانی تحت حمایتهای فوری و تخصصی لازم با استفاده از نیروهای متخصص و با استفاده از روشهای مناسب در این مرکز قرار میگیرند و باتوجه به اینکه افراد در شرایط بحرانی به دلیل فشارهای ناشی از آن ، آمادگی بیشتری برای دریافت کمک دارند، میتوان از طریق مداخله موثر از گرایش آنان به آسیب های اجتماعی جلوگیری کرد .
مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی در خصوص برخی از اهداف و مسئولیتهای این مرکز، گفت: مرکز مداخله در بحران فردی، خانوادگی و اجتماعی با هدف ارائه خدمات تخصصی و فوری لازم به افراد در معرض آسیب اجتماعی یا آسیب دیده اجتماعی به منظور جلوگیری از انحراف یا انحراف مجدد آنان راهاندازی گردیده است. شناسائی مناطق و کانونهای آسیب زا و اقدامات تخصصی در بحران زدایی، شناسایی آسیب های اجتماعی نوپدید و باز پدید، مداخله موثر به منظور کاهش جرایم و جلوگیری از تشدید بحران و آسیب های اجتماعی و کاهش صدمات بر اقشار در معرض آسیب، ارتقاء سطح دانش و آگاهی مددجویان در خصوص مسائل و مشکلات اجتماعی و کمک به درک موقعیت خود در شرایط بحرانی، ارتقاء توانمندیهای مددجویان جهت مقابله با مسائل فردی و اجتماعی در شرایط بحرانی از طریق ارائه خدمات تخصصی به موقع و ... بخشی از اهداف و مسئولیتهای این مرکز میباشد.
نظر شما