به گزارش روابط عمومی، در این نشست رزاق پور، سرپرست بهزیستی استان ضمن قدردانی از تلاش های صورت گرفته از زمان پذیرش مسئولیت و ارائه خدمات مورد نظر به گروه های هدف تحت پوشش گفت: مسئولان و دست اندرکاران بهزیستی استان با اخلاص و صداقت کامل در کنار شما هستند و راهبردها و رویکردهای تخصصی را به منظور ارائه خدمات مطلوب به گروه های هدف ارائه می دهند.
سرپرست بهزیستی استان اصلیترین هدف چنین مجموعه هایی را حمایت از حقوق کودک عنوان کرد وگفت: تفاوت شما با دیگر موسسات در این خواهد بود که در حمایت از حقوق کودک که اولین حق آن داشتن هویت هست پیشگام بوده و این اقدام با عث خواهد شد خدمات ارائه شده را تخصصی و علمی ارائه نمایید.
رزاق پور حق تحصیل، حق داشتن خانواده را جزو ضروریات مهم اصلی کودکان برای پیشگیری از هرگونه آسیب های اجتماعی یاد کرد وگفت: اولویت اساسی و قابل توجه سازمان در حمایت از کودکان خیابانی، بازپیوند کودکان با خانواده های آنان می باشد که با اتخاذ راهکارهای مناسب، کودکان بتوانند با آرامش خاطر به آغوش خانواده خود بازگردند.
وی ادامه داد: دارای مبنا بودن هم نکته دیگری است که استعداد یابی در ذیل آن معنا می یابد، شناسایی علت های حضور کودکان در خیابان، احصای مشکلات و ارائه راه حل ویژه خانواده کیس مورد مبنا، که همان مدیریت مورد هست از دیگر نکاتی هستند که لازم هست در این خصوص برنامه ریزی های اساسی در نظر گرفته شود.
رزاق پور تاکید کرد: پیگیری کودکان بعد از ترخیص، توجه ویژه به تشویق ها و حمایت های سازمان که بعد از حضور کودک در خیابان برای سایر خانواده ها و یا همسایگان می شود، علمی کارکردن در موسسه و جلب حمایت خیرین از دیگر شهرها، تشویق افراد جامعه برای حمایت از کودکان از طریق مراکز و موسسات مجاز، توجه ویژه به تحصیل کودکان و تهیه طرح علمی برای توانمندسازی سازی از جمله موارد مه و قابل توجه در بهود سطح کیفی خدمات هستند.
وی اظهار کرد: در تمامی فعالیت های سازمان که خروجی آنها به افراد جامعه و گروه های هدف برمی گردد باید پیوست توانمندسازی ضمیمه شود همچنین بهتر است آگاهسازی از عملکرد و اقدامات موسسه و شفاف سازی هم در اولویت امور مراکز و موسسات قرار گیرد.
مدیر موسسه خیر اندیشان پارسا هم گزارشی از عملکرد سال جاری ارائه داد و گفت: انجمن خیر اندیشان پارسا بالای ۲۹ سال با عنوان مرکز حمایتی آموزشی کودک و خانواده و مرکز نگهداری با ظرفیت اسمی ۱۲۰ کودک در استان اردبیل فعالیت می کنند.
تعداد۵۶ مورد حذف کار کودک به دلیل حمایت، ۲۵ مورد ترخیص و خروج از چرخه حمایت، ۲۵ مورد پذیرش جدید، سلب صلاحیت نگهداری از خانواده و انتقال به مراکز نگهداری بهزیستی ۳ مورد، ۳۷۵ ساعت گشت زنی، اخذ شناسنامه یک مورد، ۴مورد بازگشت به تحصیل، ۴۷۰ مورد پیگیری تحصیلی، ۵۷۰ ساعت مشاوره روانشناسی
۹۶۰ مورد پیگیری مددکاری و ۷۰ مورد بازدید از منزل مددجویان از جمله اقداماتی هستند که توسط موسسه برای کودکان و خانواده های آنان بصورت مستمر ارائه می شود.
شایان توجه می باشد توانمندسازی کودکان کار و خیابانی و خانواده های آنان، توزیع و اهدای ۱۶ مورد کالا و لوازم اشتغالزایی (شامل۵۱ قلم)، ارتباط تنگاتنگ با اعضای کمیته ساماندهی کودکان خیابانی، تشکیل و راه اندازی کمپین برای عید نوروز وماه مبارک رمضان از دیگر برنامه های این موسسه هستند.
نظر شما