به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان کهگیلویه و بویراحمد، دکتر سید جواد حسینی معاون وزیر ورئیس سازمان بهزیستی کشور در این جلسه با بیان اینکه نباید مسائل مختلف را حمل کنیم گفت: یکی از سیاست های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی این است که بتوانیم مسائل را حل کنیم و آن را از روی میز برداریم.
معاون وزیر و رئیس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به انواع دولت ها در جامعه شناسی گفت: امروزه اگر دولت قوی می خواهیم باید جامعه قوی داشته باشیم و لازمه این کار، قدرت دادن به مردم از طریق بهزیستی، نهادهای مردمی و سایر سازمان ها است.
وی با بیان اینکه ما نباید نظارت را به مفهوم مچ گیری بدانیم بیان کرد: باید نظارت تشکل ها را به خود آنها واگذار شود که در این صورت نظارت بیشتر شده و تشکل ها قوی تر می شوند و حرکت به سمت توسعه سریع نر خواهد شد.
دکتر حسینی افزود: در گذشته دولت ها سیاسی بودند اما هیچ کاری برای مردم نمیکردند و صرفا هویت سیاسی سرزمینی داشتند. اما دولت گامی فرا تر نهاد و امنیت را برای مردم ایجاد کرد و اولین وظیفه دولت تامین امنیت برای مردم است. و در مرحله سوم، دولت ها اقتصادی شدند که علاوه بر امنیت، جاده، سد، کارخانه و رفاه برای مردم ایجاد می شد. وقتی دولت ها اقتصادی شدند، مردم طعم توسعه و وجود دولت ها را چشیدند.
رئیس سازمان بهزیستی در ادامه تشریح کرد: دولت در سیر تحول خود یک گام فرا تر رفت و تبدیل به دولت خدمت گذار شد که در این مرحله دولت موظف شد در همه عرضه ها سیاست گذاری کند و در این مرحله دولت خدمت گذار و مردم ارباب رجوع شدند. دولت خدمت گذار است و باید در همه عرصه ها خدمت گذاری کند و مردم ارباب اند و وقتی از بین آنها کسی به شما نامه ای می دهد، یعنی ارباب شماست و باید این کار را به خوبی انجام دهید. اما متاسفانه گاهی بروکراسی پیچیده اداری نوش دارو پس از مرگ سهراب می شود و برای ارباب رجوع دردسر ایجاد می کند که باید مدت ها در ادارات و صف ها منتظر بماند.
وی افزود :دولت باید در همه زمینه ها کار انجام دهد و هیچوقت هیچ خدمت گذاری نمی تواند بگوید کاری از کارهای مردم به من مربوط نیست.
دکتر حسینی با اشاره به ضرورت بهره گیری از توان و مشارکت مردمی گفت: خوشبختانه در بهزیستی این اتفاق خوب افتاده و بیش از ۹۰ درصد ماموریت های بهزیستی را به مردم واگذار شده است که در این صورت خدمات با کیفیت تر و کم هزینه تر ارائه می شود.
رئیس سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه طبق تجارب جهانی دولت باید کوچک، و مردم باید بزرگ شوند گفت: بزرگ شدن مردم یک راه دارد و آن، مشارکت سامان مند مردم است. که این مشارکت پایه اصلی تحقق عدالت است.
وی با اعلام اینکه رویکرد ما باید توانمند سازی باشد، برای مثال اگر کودکان بی سرپرست را توانمند کنیم موفق شده ایم بیان کرد: کودکان باید غربالگری و توانمند سازی شوند و نباید حتی یک کودک بی سرپرست از سازمان بهزیستی بدون فراگرفتن توانایی رهسپار شود و باید پس از بهزیستی بتواند مشتغل و مستقل باشد.
دکتر حسینی بیان داشت: اشتغال های ایجاد شده توسط بهزیستی باید پایدار باشند و اعتبارات اختصاص یافته باید بهینه مصرف شود و با رویکرد عدالت جویانه و پیوست مشارکتی به درستی استفاده شوند.
رئیس سازمان بهزیستی در پایان گفت: ۶۲ هزار زن سرپرست خانوار روستایی و عشایری از بیمه رایگان تامین اجتماعی استفاده می کنند.
نظر شما