به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان کرمان علیرضا وحید زاده مدیر کل بهزیستی استان کرمان در این مراسم که با حضور معاون سیاسی و امنیتی فرمانداری شهرستان ، رئیس بهزیستی بافت و جمعی از مسئولین محلی همراه بود با اشاره به اهمیت ایجاد استقلال جامعه هدف در کنار حفظ کرامت انسانی این عزیزان عنوان داشت : مسکن یکی از مهمترین فاکتورهای دست یابی هر فرد به استقلال وتوانمندی فردی است .
مدیر کل بهزیستی استان کرمان تاکید کرد : تأمین مسکن یکی از نیازهای اساسی هر فرد است و ما موظفیم تا با همکاری دستگاه های مختلف وذیربط ، شرایط مناسبی را برای زندگی این عزیزان فراهم کنیم.
وی افزود : این پروژهها نشاندهنده عزم جدی دولت در راستای حمایت از اقشار کمبرخوردار جامعه و ارتقاء سطح کیفیت زندگی آنان است.
گفتنی است این پروژه ها با هدف تأمین مسکن مناسب برای افراد تحت پوشش بهزیستی و با مجموع 7.000.000.000 ریال کمک بلاعوض از سوی بهزیستی استان ، به مرحله اجرا درآمدهاند
نظر شما