سفر یکروزه مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی به شهرستان کاشمر

به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی خراسان رضوی، مهدی برجی مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی در سفر یکروزه خود به شهرستان کاشمر ضمن برگزاری نشست صمیمانه با کارکنان اداره بهزیستی کاشمر وروسای ادارات بهزیستی کوهسرخ، خلیل آباد و بردسکن با فرماندار و جمعی از مسئولین نهادهای همکار با بهزیستی در این شهرستان نیز دیدار کرد.

مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی در دیدار با فرماندار و مدیران دستگاه‌های همکار با بهزیستی به تشریح خدمات این سازمان در شهرستان کاشمر پرداخت و گفت: تخصیص اعتباری ویژه بابت کمک هزینه معیشت، تعمیر مسکن ونیز تامین لوازم ضروری زندگی به جامعه هدف آسیب دیده از زلزله به تعداد 376خانوار و  اختصاص اعتبار بازسازی ساختمان اداری به دلیل آسیب دیدگی از زلزله از اولویت‌هایی است که مورد پیگیری قرار خواهد گرفت.

مهدی برجی در خصوص خدمات ارائه شده توسط بهزیستی شهرستان کاشمر، گفت: 22 هزار 700 نفر تحت پوشش بهزیستی کاشمر قرار دارند و 6 هزار و 244 مددجو باتوجه به بٌعد خانوار از مستمری ماهیانه برخوردار می‌شوند. الباقی مددجویان نیز از حمایت‌های مالی و غیرمالی دیگر نظیر پرداخت کمک‌های موردی، کمک‌هزینه درمان، تهیه لوازم توانبخشی، پرداخت بلاعوض ودیعه مسکن، وام اشتغال و... بهره‌مند می‌گردند.

وی افزود: 4هزار و 857 فرد دارای معلولیت و 2هزار و 543 فرد در حوزه اجتماعی از قبیل، ایتام، زنان سرپرست خانوار، خانواده‌های دارای فرزندچندقلو و... تحت پوشش بهزیستی شهرستان کاشمر قرار دارند.

مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی ادامه داد: تامین مسکن و ایجاد اشتغال پایدار برای مددجویان از مهم‌ترین دغدغه‌های بهزیستی است. در همین راستا کمک‌هایی به صورت بلاعوض به منظور ساخت، تعمیر و تجهیز منازل به مددجویان تخصیص می‌یابد. از ابتدای سال جاری 80 واحد مسکونی احداث شده به مددجویان شهرستان کاشمر واگذار گردیده است و 320 نفر نیز از تسهیلات اشتغال برخوردار شده‌اند.

وی با بیان اینکه مراکز مثبت زندگی با هدف افزایش آگاهی عمومی مردم از وظایف، فعالیت ها و خدمات سازمان بهزیستی، تسهیل در دسترسی گروه هدف و کاهش تردد غیرضروری به مراکز و ادارات بهزیستی راه اندازی شده است، گفت: مهم ترین ویژگی مراکز مثبت زندگی محله محور بودن این مراکز است که موجب تسهیل مراجعه، پیگیری و پاسخگویی به جامعه هدف می شود. خدمات ارائه شده در مراکز شامل ثبت درخواست، پاسخگویی به مراجعین، مصاحبه اولیه، اخذ و بررسی مدارک، بازدید از منزل، تحلیل، تشخیص و تعیین اولویت های نیاز مددجو و ارائه پیشنهاد برنامه کمک، ارجاع درخواست های جامعه هدف و معرفی نامه،پیشگیری امور مددکاری خانواده و همچنین غربالگری سطح یک پیشگیری از معلولیت ها، ارجاع و پیگیری شامل غربالگری بینایی، شنوایی، اختلالات ژنتیک و اتیسم  و... می‌باشد. در حال حاضر 5 مرکز مثبت زندگی در شهرستان کاشمر فعال می‌باشد.

برجی افزود: 11 مرکز روزانه و شبانه‌روزی تحت نظارت بهزیستی در شهرستان کاشمر فعال می‌باشند. وجود 2 مرکز شبه خانواده که به صورت شبانه‌روزی وظیفه ساماندهی و توانمندسازی کودکان بدسرپرست و بی سرپرست را تا سن 18 سالگی بر عهده دارد، مرگز نگهداری شبانه روزی معلولین ذهنی با ظرفیت 100 نفر، مرکز سالمندان، دو مرکز ترک اعتیاد و کمپ ماده 16 ویژه ساماندهی معتادین متجاهر و...بخشی از مراکز تحت نظارت بهزیستی است که در شهرستان کاشمر به توسعه و ارائه خدمات این سازمان به جامعه هدف می‌پردازند.                                                                             

کد خبر 129106

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 5 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد