معجزه مددکاران اجتماعی حمایت از کسانی است که از قعر چاه به اوج می رسند

مدیرکل کمیته امداد مازندران گفت: در بین مددجویان تحت حمایت کسانی را داریم که در قعر چاه بودند و با معجزه مددکاران عزیز به بهترین جایگاه رسیدند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی مازندران و به نقل از روابط عمومی کمیته امداد امام خمینی(ره) استان؛ میثم معافی مدیرکل کمیته امداد مازندران در همایش گرامیداشت روز مددکار با تبریک ولادت حضرت علی (ع) که به نام روز مددکار نام گذاری شده است اشاره کرد و گفت: واژه یا علی مدد، فلسفه دارد و آن اینکه امیرالمومنین در ایام حکومت در اولین ساعات روز محرومین و نیازمندان را می پذیرفتند و مددکاری می کردند، شب ها نیز سبد کالا را به در خانه ایتام و نیازمندان می بردند.

وی به ضربت خوردن امیرالمومنین علی(ع)نیز اشاره کرد و گفت: حضور ایتام با کاسه های شیر درمنزل ایشان نمونه ای از مددکاری خانواده محور مولا است که خانه به خانه شب ها می گشتد.

وی به علاقه امیرالمومنین به ایرانیان اشاره کرد و گفت: مددکاری حکومتی و سیاسی ایشان نیز در زمان جنگ قادسیه و در برخورد با ایرانیان به خوبی نشان داده شده است.

معافی با بیان اینکه کیفیت تولد حضرت علی (ع) در خانه خدا و در داخل کعبه نشان از مقام والای اوست، گفت: بهترین انتخاب نامگذاری میلاد مولا علی (ع)به عنوان روز مددکار بوده است.

وی بیان داشت: ما باید امیرالمومنین و حضرت زهرا را الگوسازی کنیم و این مفاهیم را به دنیا صادر نماییم.

معافی به بیتی از حافظ که، عزیز مصر به رغم برادران غیور ز قعر چاه بر آمد به اوج ماه رسید اشاره کرد و گفت: معجزه کار مددکار همین است که از ته چاه آدم را به اوج می رساند.

مدیرکل کمیته امداد مازندران گفت: در بین مددجویان تحت حمایت کسانی را داریم که در قعر چاه بودند و با معجزه مددکاران عزیز به بهترین جایگاه رسیدند.

وی به یک مددکار حرفه ایی که از او کم یاد می شود اشاره کرد و گفت: حاج عبدالله والی مددکاری بود که به دماوند محرومیت ایران، بشاگرد رفت و ۳۰ سال ماند و آنجا را از ته چاه درآورد و منطقه ای آباد کرد.

معافی خاطر نشان کرد: حاج عبدالله والی مددکاری باهوش، جهادی و حرفه ایی بود. وی قله ای رفیع در مددکاری اجتماعی ایران بود که باید بیشتر شناخته شود.

کد خبر 127854

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 0 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد