آبادان| افتتاح کارزار رسانه ای پیشگیری از اعتیاد

آیین افتتاح کارزار رسانه ای پیشگیری از اعتیاد (والد آگاه، کودک ایمن) با پیام "آیا محبت کلامی به فرزندت ابراز می کنی؟" که از  ۲۲ دی ماه تا ۶ بهمن ماه ادامه دارد و مراسم رونمایی از پوستر و بنر کارزار، با حضور رئیس بهزیستی ، امام جمعه و رئیس بنیاد شهید آبادان در پارک معلم این شهرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی خوزستان،  نصب بنر در اماکن عمومی، ادارات و مراکز مثبت زندگی، اطلاع رسانی در فضای مجازی، آگاهی رسانی به جامعه در خصوص پیشگیری از اعتیاد از طریق برپایی ایستگاه ارائه خدمت و توسط کارشناسان  بهزیستی در پارکها و اماکن تفریحی، برگزاری دوره های آموزشی در مدارس برای والدین و همچنین اطلاع رسانی توسط ناوگان حمل و نقل عمومی شهری از جمله اقداماتی است که در این کارزار انجام می شود.

گفتنی است افزایش مهارتهای فرزندپروری والدین و افزایش دانش والدین در زمینه پیشگیری از اعتیاد از جمله اهداف اجرای این کارزار است.

کد خبر 127821

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 7 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد