به گزارش روابط عمومی بهزیستی سلماس،
بازدید از مناطق کم برخوردار با حضور ذبیح الله کاظمی فرماندار، به همراه معاون و کارشناس دفتر فنی و عمرانی فرمانداری و همچنین اعضای ستاد بازآفرینی شهری با هدف بررسی مصوبات قبلی، جهت بررسی مشکلات محلات کوی مدرس و کوی نوبهار انجام گرفت.
لازم به ذکر است : با توجه به اینکه بیش از ۲۰۰ مورد پروندههای اجتماعی و توانبخشی و اعتیاد در آن محلات تحت پوشش بهزیستی میباشند ، عالی مسلک رئیس بهزیستی سلماس به همراه فرماندار و اعضای ستاد از محلات بازدید و در خصوص مشکلات مربوط به جامعه هدف بهزیستی ساکن در محلات مذکور گزارشی ارائه و خواستار همکاری مسئولان در رفع مشکلات مددجویان شد.

با هدف بررسی وضعیت و نحوه اجرایی شدن مصوبات قبلی در خصوص باز آفرینی شهری سلماس ذبیح اله کاظمی ، فرماندار سلماس به همراه هیئت همراه از محلات کم برخوردار شهرستان بازدید کرد.
کد خبر 127785
نظر شما