ورزش همگانی سلامت اجتماعی و نشاط جامعه را در پی دارد/ استعداد یابی برای ورزش قهرمانی در برنامه های سازمان بهزیستی قرار دارد

سرپرست سازمان بهزیسستی کشور در دیدار با رئیس و جمعی از اعضای فدراسیون ورزش های ناشنوایان با تاکید بر ترویج ورزش همگانی و پرداختن به استعدادیابی و ورزش قهرمانی، گفت: ورزش همگانی سلامت اجتماعی و نشاط جامعه، سلامت زیستی و اخلاقی جامعه را در پی دارد که یکی از مهم ترین رسالت های سازمان بهزیستی است.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل، دکتر سید جواد حسینی در این دیدار با اشاره به فرموده حضرت علی(ع) «قَوِّ عَلی خِدْمَتِکَ جَوارِحی» خدایا به اعضای بدنم، برای خدمت در راه خودت توانایی بده، گفت: قدرت بخشیدن جزء از راه تربیت بدنی امکان پذیر نیست و نقش ورزش در جامعه امروزی برکسی پوشیده نیست.

حسینی با اشاره به اینکه ورزش و تربیت بدنی به صورت مستقیم و غیرمستقیم بر ابعاد دیگر زندگی افراد موثر است، گفت:  ورزش در جلوگیری از انواع بیماری ها، ناهنجاری های قامتی، بیماری های قلبی عروقی و بیماری های مربوط به سبک زندگی که نتیجه فقدان ورزش و فعالیت بدنی و تغذیه نامناسب است، موثر است.

وی با بیان اینکه بر اساس گفته بهداشت جهانی ۸۵درصد از سلامت مربوط به سبک زندگی است، گفت: قبل از درمان بیماری و در مرحله پیشگیری باید به سبک زندگی که تربیت بدنی در مغز آن است پرداخته شود.

سرپرست سازمان بهزیسستی کشور با بیان اینکه ورزش مستمر علاوه براینکه به توانبخشی افراد کمک می کند  و تاثیر مثبتی در سلامت روحی، روانی، اجتماعی و سرمایه اجتماعی دارد، گفت: ریشه قالب آسیب های اجتماعی گسترش فراگیر اضطراب و افسردگی، کسالت و تضاد در جامعه است که ورزش و فعالیت بدنی مهمترین رکن برای رفع کسالت است.

وی با تاکید بر ترویج ورزش همگانی و پرداختن به استعدادیابی و ورزش قهرمانی، گفت: ورزش همگانی سلامت اجتماعی و نشاط جامعه، سلامت زیستی و اخلاقی جامعه را در پی دارد که یکی از مهم ترین رسالت های سازمان بهزیستی است.

حسینی با اشاره به اینکه استعدادیابی برای ورزش قهرمانی در برنامه های سازمان بهزیستی قرار دارد گفت: قهرمانان ورزشی سرمایه های با ارزشی برای کشور هستند، ورزش تقویت کننده هویت و انسجام ملی است و بر این اساس نشاط عمومی و حس غرور را در جامعه ایجاد می کند.

سرپرست سازمان بهزیستی کشور با تاکید بر مناسب سازی محیط های ورزشی و وسایل ورزشی برای افراد دارای معلولیت، گفت: وسایل توانبخشی، ورزشی، آموزشی و پرورشی در کشور باید مناسب سازی شوند و  وسایل ورزشی افراد دارای معلولیت در رده های مختلف و گروه های مختلف از منابع دولتی یا مردمی باید تأمین شود.

وی افزود:  اردوگاه ها و ورزشگاه های ورزشی برای مددجویان ایجاد شده است که مثل همیشه دراختیار ورزش افراد دارای معلولیت و ناشنوایان قرار خواهد گرفت.

حسینی با تاکید بر تبدیل منابع انسانی به سرمایه انسانی، گفت: انسان ها به عنوان یک منبع انسانی هستند و زمانی می توانند در توسعه نقش موثری ایفا کنند که تبدیل به سرمایه انسانی شوند، لذا ما باید طرح مناسبی در این زمینه داشته باشیم.

سلامت اجتماعی و سرمایه اجتماعی با تلفیق و ادغام اجتماعی اتفاق می افتد، گفت: ورزش نقش بسزایی در این زمینه دارد و بویژه برای افراد دارای معلولیت هم توان بخشانه و سلامت آفرین و نشاط آفرین است و ادغام اجتماعی ایجاد می کند و هویت بوجود می آورد.

کد خبر 120364

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 9 =