به گزارش روابط عمومی استانداری آذربایجان شرقی عابدین خرّم در دیدار با معاون وزیر و رئیس سازمان بهزیستی کشور، اظهار داشت: سالانه بیش از ۱۵ میلیارد تومان برای فعالیت این مرکز هزینه میشود و مددجویان آن در کنار درمان و بازپروری، مهارتهای شغلی را نیز فرا میگیرند.
وی با اشاره به مشارکت نهادهایی چون شهرداری تبریز، دانشگاه علوم پزشکی، بهزیستی، دستگاه قضایی و خیرین در اداره مرکز ماده ۱۶، گفت: نیازمند همکاری بیشتر نهادها بویژه سازمان بهزیستی هستیم تا فعالیتهای این مرکز با پویایی و تحرک بیشتری ادامه یابد.
استاندار آذربایجان شرقی همچنین عملکرد اداره کل بهزیستی استان در حوزه جذب مشارکت های مردمی را موفق ارزیابی کرد و گفت: آذربایجان شرقی در حوزه آسیب های اجتماعی وضعیت نسبتا خوبی دارد و ما جزو استان هایی هستیم که معتادان متجاهر آن در مقایسه با استان های دیگر اندک است.
وی با اشاره به سکونت بیش از ۴۵۰ هزار نفر از جمعیت تبریز در مناطق حاشیه شهر، گفت: یکی از دغدغه های ما برای مدیریت حاشیه نشینی، تامین امکانات در روستاها برای مهاجرت معکوس است که موفقیت های قابل توجهی هم در این زمینه داشته ایم.
معاون وزیر و رئیس سازمان بهزیستی کشور نیز در این دیدار از آمادگی این سازمان برای همکاری در ادامه فعالیت مرکز ماده ۱۶ تبریز خبر داد و گفت: مسئولیت مراکز ماده ۱۶ با سازمان بهزیستی، اما تامین مکان و هزینه های آن بر عهده نهادهای دیگری است.
علیمحمد قادری افزود: ظرفیت پذیرش مراکز ماده ۱۶ در دولت سیزدهم از ۱۱ هزار نفر به ۳۳ هزار نفر افزایش یافته و ۵۸۰ مرکز ماده ۱۵ نیز برای پذیرش معتادان خودمعرف در سطح کشور فعالیت میکنند.
استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به فعالیت مرکز نگهداری و درمان معتادان متجاهر (ماده ۱۶) در تبریز، خواستار همکاری سازمان بهزیستی برای پویایی و ارتقای سطح فعالیتهای این مرکز شد.
کد خبر 75121
نظر شما