مسعود فیروزی افزود: خارج از فلسفه فرزندپذیری و فرزندخواندگی، اقدام برای درمانِ کودکان موضوعی است که باعث نجات و رستگاری بسیاری از انسانها در دورههای مختلف شده است. در آیین و تعالیم دینی به مقوله درد و درمان زیاد پرداخته شده است. حضرت علی(ع) میفرمایند که برای جسم انسان هیچ فراری از دردها نیست و هر بدنی در مسیر دردها و آسیبها قرار میگیرد. پیامبر اکرم(ص) میفرمایند به افراد دردمند، معلول و جذامیان زیاد خیره نشوید مبادا این نگاهِ شما باعث ایجاد حزن و اندوه در قلبهای آنها شود و آنها را تحت تاثیر قرار دهد.
وی ضمن تاکید بر اینکه حتی نگاه محبتآمیز به این کودکان میتواند باعث رستگاری انسان بشود، گفت: شما عزیزان مرزهای ایثار را جابهجا کردهاید و گامی فراتر از ایثار در رابطه با این کودکانی که عزیز کردههای حضرت باری تعالی هستند، برداشتهاید. کودکانی که نیاز به درمان دارند و چه بسا اگر افرادی نباشند که در غالب خانواده آنها را زیر چتر حمایتهای خود بگیرند، بسیاری از مشکلات و بیماریهای آنها ماندگار و مزمن شود. این نوع از دریادلی ستودنی است، حتما از صفات اولیا در روح شما بزرگواران دمیده شده است و اینکه فردی به این درجه از تعالی برسد را نمیتوانم با ادبیات اداری تبیین کنم و زبان قاصر است.
وی افزود: به نمایندگی از جامعه بزرگ بهزیستی در کنار همراهی جامعه قضایی بسیار خوشحالم که یک نقش موظفی اداری در این زمینه داشتهایم و وظیفه خود دانستیم که جلسهای بیریا به شما دست مریزاد و خداقوت بگوییم. خوشحالیم که در جوار امام مهربانیها چنین خیرین مهربانی داریم.
نظر شما