به گزارش خبرنگار ایلنا، محمد زیدوند افزود: این طرح در تمامی مناطق شهری و روستایی استان مرکزی بر روی ۱۴ هزار نفر که به صورت تصادفی انتخاب شدهاند، از طریق تکمیل پرسشنامه توسط پرسشگران آموزش دیده با مراجعه به منازل و اخذ اطلاعات مرتبط اجرا میشود.
وی ادامه داد: افرادی که در غربال اولیه دارای کم توانی در یک یا چند حیطه شناسایی شوند، برای ارزیابی دقیق تر و تأیید آسیب به پزشکان آموزش دیده برای تشخیص و شدت معلولیت ارجاع میشوند و اطلاعات در سامانه رصد معلولیت سازمان بهزیستی ثبت میشود.
سرپرست اداره کل بهزیستی استان مرکزی اظهار داشت: در این طرح رصد معلولیت انجام میگیرد و لازم است که میزان شیوع انواع کم توانی بر حسب 3 متغیر سن، جنس و مکان بررسی شود.
زیدوند تصریح کرد: برنامهریزی برای ارتقای مداخلات پیشگیرانه و تعیین اولویتهای بهداشتی و نیز برنامههای پیشگیرانه از بیماریها و مشکلات مرتبط با سلامت ایجاد کننده معلولیتها با استناد به آمار و اطلاعات کم توانی و علل ایجاد آن از اهداف اجرای این طرح است.
وی بیان داشت: آگاهی از میزان شیوع معلولیتها در هر استان و در نگاه کلیتر کشور میتواند علاوه بر ارزیابی برنامههای پیشگیرانه، برنامه ریزی دقیق در حوزههای مختلف آموزشی، تجهیزات، لوازم و فضای آموزشی برای افراد کم توان انجام شود
نظر شما