به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل؛متن پیام به این شرح است:
به نام خدا
به نام آن که انسان را رسم بهتر زیستن آموخت، بینشی داد تا بیندیشد و راه سعادت را هوشمندانه بپیماید، حتی اگر راه، ناهموار باشد و موانع، بسیار. در میان افراد دارای معلولیت نیز بسیارند کسانی که مسیر بهتر زیستن را با چشمهای نابینا، گوشهای ناشنوا و صندلیهای چرخدار میپیمایند و به ما میآموزند که محدودیتها، سد راه شکوفایی آنها نیست و دلیلی است برای خلق فرصتهای تازه.
سیزدهم آذر ماه، روز جهانی معلولان، فرصتی است تا بار دیگر این پیام انسانگرایانه را در جامعه طنین انداز نماییم که «معلولان حق دارند از مودّت و احترام، فرصتهای اجتماعی برابر، امنیت و سلامت بهرهمند گردند». این پیام در شعار امسال روز جهانی معلولان نیز منعکس گردیده و بر این امر تأکید شده است که با غلبه یافتن بر ویروس کرونا باید دنیایی بسازیم که از ثبات و ایمنی لازم برای افراد دارای معلولیت برخوردار بوده و در آن نیازهای این عزیزان تامین می شود.
به روزرسانی خدمات مورد نیاز گروههای دارای معلولیت همواره در مدار توجه سازمان بهزیستی بوده و بخش عمدهای از ظرفیتهای تخصصی و منابع اعتباری سازمان به این امر اختصاص یافته که نتیجه آن، ارائه خدمات تخصصی در زمینه های فرهنگی و آموزشی، توانبخشی و مراقبتی است.
بر این اساس وجود پاره ای مشکلات به ویژه تورم روزافزون ناشی از تحریمها و کمبود اقلام بهداشتی و توانبخشی، شیوع گسترده بیماری کووید-۱۹ و محدودشدن خدمات مراکز و ... در مجموع روند ارائه خدمات را دشوارتر ساخته است. با این وجود اهتمام جدی همکاران در بخشهای تخصصی سازمان بهزیستی معطوف بر حل مشکلات افراد دارای معلولیت گردیده و تلاشها جهت رفع موانع موجود، کماکان ادامه دارد.
تشکیل دبیرخانه قانون حمایت از حقوق معلولان جهت پیگیری جدی روند اجرای این قانون در دستگاههای اجرایی، رایزنی مستمر با مسئولان امر به منظور تأمین منابع اعتباری قانون مذکور و تقویت ارتباط با سایر نهادها در راستای همسویی هرچه بیشتر آنان با قوانین حمایت از حقوق معلولان، گامهایی است که با هدف توانمندسازی این عزیزان و تبلور حضور ارزنده آنان در مسیر توسعه جامعه اسلامی و در راستای "ساخت جهانی بهتر پس از کرونا برای افراد دارای معلولیت (فراگیر، دسترس پذیر و پایدار)" برداشته می شود.
دکتر وحید قبادی دانا
معاون وزیر و رئیس سازمان بهزیستی کشور
نظر شما