تاکید بر نقش امیدآفرینی روانشناسان در جامعه/ انجام یک میلیون ۷۰۰ هزار مشاوره تلفنی در سال گذشته

همایش بزرگداشت روز روانشناس با شعار امید آفرینی با توسعه خدمات روانشناسی و مشارکت مردم با حضور انسیه خزعلی معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور، علی فتحی آشتیانی رئیس سازمان نظام روانشناسی کشور، مهری سادات موسوی معاون سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور، معصومه توکلی مدیرکل دفتر مشاوره و امور روانشناختی سازمان بهزیستی کشور، محمد نصیری مدیر کل بهزیستی استان تهران و جمع کثیری از روانشناسان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل، انسیه خزعلی معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور در همایش روز جهانی مشاوره با اشاره به نقش روانشناسان در امیدآفرینی، گفت: نقش روانشناسان در شادی آفرینی در زندگی در روح و جان بشر و تلاش برای بهینه بودن و زیبا زندگی کردن افراد بر کسی پوشیده نیست.

وی افزود: در درمان بیماری های جسمی توصیه به روان آرام و سالم و روح شاداب می شود و این روح و روان است که می تواند سلامت جسم را تضمین کند یا به او برگرداند.

خزعلی ایجاد انگیزه، امید آفرینی، عشق و نشاط با توجه به شناخت توانمندی ها را مهمترین نقش روانشناس دانست، گفت: نقش روانشناسان برای جلوگیری از ناهنجاری ها و آسیب ها بر کسی پوشیده نیست و روانشناسان در ارتقای بینش، روش، دانش، کنش و واکنش نقش اساسی دارند و این روانشناسی سلامت و روانشناسی کمال است و روانشناسان می توانند توانمندی های فرد را به خوبی شناسایی کنند و قوه ها، داشته ها، ظرفیت ها و استعدادهای فرد را تبدیل به عمل و فعلیت و زندگی اور را متحول کنند.

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور گفت: یکی از از مسئولیت های معاونت امور زنان و خانواده در سند مهندسی و فرهنگی، تدوین منشور مشاوره خانواده است که به تدوین نهایی رسیده است و پس از طی مراحل قانونی اعلام خواهد شد.

وی افزود: برای برنامه ریزی در پیشگیری و یا کاهش طلاق،  برنامه مدونی در ستاد زن و خانواده در دولت تصویب و پلت فرم همساز برای زوجین نوپا ایجاد شد و مشاوره برای زوجین و مهارت های زندگی به آنها آموزش داده می شود.

خزعلی با اشاره به صفر شدن پشت نوبتی مستمری زنان سرپرست خانوار، گفت: خدمات و حمایت هایی مشاوره ای به هنگام روانشناسی، خدمات حقوقی، توانمندسازی و ... نیز باید صورت گیرد.

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور در پایان از نیاز به بومی سازی در روانشناسی با توجه به فرهنگ غنی ایرانی اسلامی و تاثیر گزاری دو چندان آن بر کشور و جامعه سخن گفت.

یک میلیون ۷۰۰ هزار مشاوره تلفنی در سال گذشته

مهری سادات موسوی معاون سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور نیز در این جلسه با بیان اینکه سازمان بهزیستی اولین تشکیلات دولتی است که علم روانشناسی و مشاوره را توانسته وارد ساختار اجرایی کند، گفت: ۹۴ مرکز دولتی و ۳ هزار و ۱۷۴ مرکز مشاوره غیر دولتی در سال ۱۴۰۲ حدود یک میلیون نفر را طی دو میلیون و ۷۵۰ هزار جلسه مورد مشاوره قرار دادند.

وی افزود: در راستای عدالت اجتماعی و دسترسی عموم افراد به خدمات مشاوره خط ۱۴۸۰ سال گذشته یک میلیون و ۷۰۰ هزار مشاوره تلفنی ارائه داده است و در سال جاری ارتقای خط و ارتباط با سایر خطوط در دستور کار قرار دارد.

موسوی با اشاره به اختصاص یاری برگ به خانواده های کم بضاعت و مددجویان سازمان بهزیستی، گفت: برنامه های دیگری مثل مشاوره های به افراد در شرف طلاق، دوره های آموزشی پیش از ازدواج، مهارتهای زندگی، فرزندپروری و ... ارائه می شود که به سلامت روان جامعه کمک می کند.

معاون سلامت اجتماعی بهزیستی کشور با بیان اینکه حدود ۲۲ سال پیش مسئولیت صدور پروانه فعالیت مراکز مشاوره به سازمان بهزیستی واگذار شده است، گفت: ۳ هزار و ۱۷۴ مرکز در این سالها همراه بهزیستی بودند و نظارت های مختلفی بر روی این مراکز انجام می شود.

کد خبر 106818

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 15 =