تحصیل بیش از ۱۰ هزار نفر از فرزندان حوزه اجتماعی بهزیستی در دانشگاه های کشور

سرپرست معاونت امور فرهنگی و اجتماعی سازمان بهزیستی کشور از تحصیل ۱۰ هزار ۶۹۵ نفر از فرزندان تحت پوشش در حوزه اجتماعی در دانشگاه های کشور خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل، محمد نصیری در مراسم تقدیر از دانشجویان رتبه برتر کنکور سراسری تحت پوشش معاونت امورفرهنگی و اجتماعی سازمان بهزیستی کشور ضمن تبریک میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن خطاب به مادران و زنان سرپرست خانوار گفت: بخش زیادی از مادران حاضر در جلسه، مادرانی با ویژگی های خاص اند که در تربیت فرزندانشان کار ویژه ای انجام داده اند.

سرپرست معاونت امور فرهنگی و اجتماعی سازمان بهزیستی کشور با تاکید بر اینکه مفیدترین علم، علمی است که در خدمت خلق، انسانیت و کمک به جامعه هدف باشد، گفت: امروز روز گرامیداشت مقام علم است، به ویژه در دو سال گذشته که همه در مواجه با همه گیری کرونا در قرنطینه بودند و ثروت کسی به داد او نمی رسید، آنچه جهان را در مسیر نجات قرار داد علم بود.

وی با اشاره به اینکه مسیر موفقیت فرزندان تحت پوشش سازمان بهزیستی در کنکور دشوارتر از افراد دیگر بوده است، افزود: سازمان بهزیستی به عنوان حامی فرزندان تحت پوشش، تا زمانی که آنان به کسب علمی که منجر به تحول در زندگی و جامعه شود، می پردازند و تا هر مقطعی و هر زمانی که فرد مشغول به تحصیل باشد حمایت خواهد کرد.

نصیری با بیان اینکه ۱۰ درصد فرزندان سازمان بهزیستی در مراکز دولتی تحصیل می کنند، تشریح کرد: ۹ هزار ۸۷۲ نفر از جامعه هدف در حوزه زنان سرپرست خانوار مشغول به تحصیل در دانشگاه ها هستند که ۹۳۷ نفر از آنان در دانشگاه های دولتی تحصیل می کنند.

سرپرست معاونت امور فرهنگی و اجتماعی سازمان بهزیستی ادامه داد: در مراکز شبه خانوده نیز ۸۲۳ فرزند درحال تحصیل در دانشگاه هستند که از این تعداد ۷۷ نفر در دانشگاه های دولتی تحصیل می کنند.

نصیری در پایان گفت: با برنامه ریزی که در مرکز تحول اداری سازمان بهزیستی در حال انجام است، در بخش های انتخاب رشته تحصیلی و دانشگاهی، هدایت تحصیلی و رتبه های کنکور تلاش می شود که علمی که فرزندان ما کسب می کنند برای خود و جامعه مفید باشد و منجر به توانمندی آنان شود.

استعداد سنجی و هدایت تحصیلی برای فرزندان تحت پوشش بهزیستی 

مجید رضا زاده رئیس مرکز فناوری اطلاعات و توسعه مراکز خدمات بهزیستی نیز در این مراسم  با اشاره به لزوم حمایت بهزیستی از افرادی که به دلایل مختلف(معلولیت،شرایط اجتماعی و ...)فرصت های برابر دسترسی را نداشته اند؛گفت:۴۵ درصد از دانشجویان تحت پوشش بهزیستی از گروه مددجویان اجتماعی هستند. همچنین ۵۵ درصد از دانشجویان بهزیستی در دانشگاه آزاد تحصیل می کنند.دانشگاه سراسری نیز رتبه سوم پذیرش دانشجویان تحت پوشش بهزیستی را دارد که امیدواریم با تلاش بیشتر فرزندان عزیزمان،پذیرش در دانشگاه ههای دولتی بیشتر شود.

وی افزود:۶۶ درصد از دانشجویان تحت پوشش بهزیستی در مقطع کارشناسی تحصیل می کنند و  مقطع کاردانی در رتبه دوم قرار دارد. پس از آن نیز مقطع  کارشناسی ارشد و در رتبه چهارم نیز  مقطع دکتری با  ۳ درصد دانشجوی تحت پوشش بهزیستی قرار دارد.  در میان پس از آن مقطع کاردانی  به عنوان تحصیل می کنند.

رضا زاده همچنین از  کلید خوردن  پروژه استعداد سنجی و هدایت تحصیلی برای فرزندان تحت پوشش بهزیستی خبر داد و گفت:این کار به بینش دقیقی نیاز دارد و به عنوان کاری مدرن و پیشرو در دست انجام است و برای هدایت افراد در انتخاب رشته تحصیلی  بر اساس استعداد آنان برنامه ریزی می شود.

کد خبر 50890

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 13 =