دوشنبه های ارتباطات مردمی در ستاد بهزیستی کشور برگزار شد/بهزیستی با تمام توان برای خدمت رسانی به  جامعه هدف تلاش می کند

دوشنبه های ارتباطات مردمی با هدف دیدار مستقیم و چهره به چهره مددجویان سازمان بهزیستی با مدیران و مسئولان این سازمان ؛پیش از ظهر امروز با حضور دکتر خادمی مدیرکل حوزه ریاست،روابط عمومی و امور بین الملل؛دکتر فاتحی رئیس مرکز پذیرش و هماهنگی گروه های هدف،باغ علیشاهی مدیر کل برنامه ریزی و نظارت بر مراکز توانبخشی،میرئی سرپرست اداره رفاه اجتماعی ؛ جمعی از کارشناسان حوزه های مختلف معاونت امور توانبخشی سازمان بهزیستی و همچنین حضور مجازی برخی مدیران کل استانی و مددجویان در ساختمان ستاد بهزیستی کشور برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل؛این نشست صمیمانه با هدف پیگیری و برآوردن درخواست های مددجویان برخی استان های کشور برگزار شد.

مددجویانی که به دلیل محدودیت هایی در قوانین و یا شرایط خاص استان،موفق به دریافت بعضی از خدمات مورد نظر خود از بهزیستی نشده اند.

دکتر سید جواد حسینی معاون وزیر و رئیس سازمان بهزیستی کشور با توجه به نتایج به دست آمده از برقراری ملاقات های چهره به چهره با مددجویان در ستاد بهزیستی و همچنین سفرهای استانی و جمع بندی درخواست های حوزه مددجویی؛  طرحی به نام" دوشنبه های ارتباطات مردمی " را  با هدف پیگیری مستقیم و آنی درخواست های مددجویان ؛تدوین و اجرا کرد.

این دوشنبه نیز سالن اجتماعات شهید فیاض بخش واقع در ساختمان ستاد بهزیستی کشور میزبان حضور مجازی مددجویانی از استان های آذربایجان غربی،کرمان،ایلام،سیستان و بلوچستان،خوزستان و کردستان بود که در دفتر مدیر کل استان خود حضور یافته و با استفاده از اسکای روم ارتباط چهره به چهره با مسئولان سازمان بهزیستی برقرار کردند.

درخواست ودیعه مسکن؛کمک هزینه دارو ودرمان،برقراری حق پرستاری،درخواست کمک موردی،تأمین جهیزیه،تأمین معیشت ؛کاشت حلزون؛تسهیل و حذف دهک بندی  و... از مهمترین درخواست های مددجویان شرکت کننده در جلسه بود.

همچنین هریک از کارشناسان حاضر در جلسه با توجه به درخواست مددجو و  ابعاد قانونی خدمت رسانی و همچنین شیوه های مختلف تأمین اعتبار درخواست ها را تشریح کردند.

 اعتبار مورد نیاز برای پاسخگویی به نیازهای این مددجویان با بهره گیری از یک مبلغ ثابت پرداختی از سوی ستاد به استان،پرداخت از محل مشارکت های مردمی،رجوع و درخواست از خیرین در استان ها و همچنین برداشت قانونی از برخی منابع استانی تامین خواهد شد.

همچنین با توجه به میزان درخواست های تأمین هزینه دارو و درمان، مقرر شد برای هزینه های درمان دارویی تخصیص اعتباری در استان ها صورت گیرد و مددجویان حاضر در اولویت پرداخت این کمک هزینه قرار گیرند.

بهزیستی با تمام توان برای خدمت رسانی به  جامعه هدف تلاش می کند

دکتر سعید خادمی مدیرکل حوزه ریاست،روابط عمومی و امور بین الملل سازمان بهزیستی کشور در این جلسه با اشاره به اینکه بهزیستی با تمام امکان و توان خود برای پاسخگویی به نیازهای جامعه هدف تلاش می کند؛گفت:برقراری جلسات ملاقات چهره به چهره با مددجویان در تلاش است تا فاصله بین تصمیم سازان و جامعه هدف که ولی نعمتان ما هستند را کم تر کند و مددجویان عزیزی که امکان دسترسی به ستاد برای آنان میسر نبوده است، بتوانند درخواست خود را شفاف و واضح مطرح کنند.

وی افزود:تلاش ما این است که باری از دوش شما برداریم و دردهای شما را کمتر کنیم و مجموعه بهزیستی بر اساس وظیفه و ماموریتی که دارد با تمام توان خود می کوشد تا نیازهای جامعه هدف را پاسخ دهد.

وی با اشاره به تصمیم رئیس سازمان بهزیستی مبنی بر برگزاری جلسات ملاقات مردمی به صورت هفتگی و منظم اظهار امیدواری کرد که این جلسات مستمر باشد و به عنوان پل ارتباطی میان مسئولان سازمان بهزیستی و مددجویان عمل کند.

کد مطلب 204336

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 3 =