درخواست نماینده گرمسار برای اشتغال پایدار افراد دارای معلولیت

نماینده مردم گرمسار و آرادان با تأکید بر ضرورت توانمندسازی اقتصادی افراد دارای معلولیت، خواستار تخصیص تسهیلات اشتغال‌زایی و راه‌اندازی کارگاه‌های متناسب شد و گفت: بدون اشتغال، استقلال مالی این قشر محقق نمی‌شود.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان بهزیستی کشور، یاسر عربی روز شنبه ۱۵ فروردین ۱۴۰۵ در نخستین نشست شورای اداری گرمسار با حضور رییس سازمان بهزیستی کشور، مهم‌ترین نیازهای جامعه هدف بهزیستی در حوزه انتخابیه را در بخش‌های مسکن، اشتغال، حمایت‌های اجتماعی و توسعه مراکز تخصصی برشمرد و بیان کرد: تامین مسکن مناسب برای مددجویان و افراد دارای معلولیت از اولویت‌های جدی است و با توجه به تامین زمین، لازم است اعتبارات مورد نیاز برای ساخت این واحدها تخصیص یابد.

وی با تاکید بر اهمیت توانمندسازی اقتصادی مددجویان افزود: ایجاد اشتغال پایدار برای افراد دارای معلولیت و اقشار تحت پوشش بهزیستی نیازمند تخصیص منابع مالی در قالب تسهیلات اشتغال‌زایی و راه‌اندازی کارگاه‌های متناسب با توانایی این افراد است تا زمینه استقلال مالی و ارتقای جایگاه اجتماعی آنان فراهم شود.

نماینده گرمسار و آرادان با اشاره به گستردگی جمعیتی خدمات در این منطقه گفت: به دلیل وجود جمعیت قابل توجهی از کارگران و اتباع در مناطق صنعتی، بار خدمات‌رسانی دستگاه‌های اجرایی افزایش یافته و این موضوع توجه ویژه در تخصیص اعتبارات حمایتی را ضروری کرده است.

تاکید بر حمایت‌های اجتماعی و کاهش آسیب‌ها

عربی با تاکید بر لزوم حمایت از ازدواج افراد دارای معلولیت بیان کرد: این قشر برای تشکیل خانواده نیازمند حمایت‌های هدفمند هستند و باید تسهیلات لازم برای آغاز زندگی مشترک آنان فراهم شود.

وی حمایت از زنان سرپرست خانوار را از دیگر مطالبات مهم عنوان کرد و افزود: با توجه به شرایط اجتماعی و مهاجرپذیر بودن منطقه، تعداد این خانوارها افزایش یافته و لازم است برنامه‌های حمایتی ویژه‌ای برای آنان در نظر گرفته شود.

نماینده مردم گرمسار و آرادان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به افزایش آسیب‌های اجتماعی در منطقه تاکید کرد: تقویت اورژانس‌های اجتماعی از نظر نیروی انسانی و امکانات، یک ضرورت است و راه‌اندازی اورژانس اجتماعی در ایوانکی باید در اولویت قرار گیرد.

لزوم توسعه مراکز تخصصی و ارتقای ساختار بهزیستی

عربی با تاکید بر ضرورت توسعه خدمات تخصصی بهزیستی گفت: ایجاد مراکزی مانند مرکز پیش‌مهارتی ویژه پسران دارای معلولیت، کارگاه‌های تولیدی برای تکمیل فرآیند مهارت‌آموزی و مرکز توانبخشی تلفیقی برای پوشش انواع معلولیت‌ها باید در دستور کار قرار گیرد.

وی با اشاره به ظرفیت منطقه در جذب نیروهای متخصص افزود: نزدیکی به تهران این امکان را فراهم کرده است که از توان نیروهای متخصص در ارائه خدمات توانبخشی و حمایتی استفاده شود.

نماینده گرمسار و آرادان تبدیل نمایندگی بهزیستی شهرستان آرادان به اداره را ضروری دانست و گفت: با توجه به گستردگی خدمات و گذشت سال‌ها از ارتقای این شهرستان، ارتقای ساختار اداری بهزیستی می‌تواند به بهبود خدمات‌رسانی کمک کند.

نماینده گرمسار و آرادان خواستار تخصیص اعتبارات برای پرداخت حق‌الزحمه مراقبان و کاهش زمان انتظار آنان شد و بر لزوم حمایت از دانش‌آموزان و دانشجویان تحت پوشش بهزیستی از طریق کمک‌هزینه‌های تحصیلی تاکید کرد.

برخی جوانان ایران را سیاه‌ترین کشور جهان می‌دانند، در حالی که واقعیت برعکس است

همچنین حجت‌الاسلام سیدعلیرضا آرامی امام جمعه گرمسار در نخستین شورای اداری گرمسار با اشاره به شرایط جنگی کشور، بر لزوم روایت‌گری صحیح از دستاوردهای نظام و قدردانی از خدمات جمهوری اسلامی تأکید کرد و گفت: متأسفانه قدر این نظام نتوانسته‌ایم به درستی بشناسانیم.

امام جمعه گرمسار در این جلسه با تبریک و تسلیت شهادت رهبر و هموطنان، اظهار داشت: نظام مقدس جمهوری اسلامی در حمایت از اقلیت‌های دینی بی‌نظیر است. خانواده‌های مسیحی در کشور ما مورد حمایت بهزیستی و کمیته امداد هستند و حتی برای آنان خانه ساخته شده است، در حالی که کجای دنیا اینگونه به اقلیت‌های دینی احترام می‌گذارند؟

آرامی با انتقاد از روایت‌های نادرست از وضعیت کشور تصریح کرد: برخی جوانان ایران را سیاه‌ترین کشور جهان و جوان ایرانی را بدبخت‌ترین جوان عالم می‌دانند، در حالی که دقیقاً برعکس است. رفاهی که جوانان ما دارند در هیچ کشور پیشرفته اروپایی پیدا نمی‌شود. الان در شرایط جنگ، فقط استان مازندران میزبان میلیون‌ها مسافر بوده است. کجای دنیا در هر خانه چندین ماشین وجود دارد؟

در شرایط جنگی، هرکس خود را نشان ندهد به درد نمی‌خورد

امام جمعه گرمسار با اشاره به شرایط جنگی کشور، تأکید کرد: امروز مهمترین مسئله، مسئله جنگ و روایت آن است. کسی که در شرایط جنگی خودش را نشان ندهد، به درد نمی‌خورد. ما کارگران ساده‌ای داریم که شب‌ها در گشت‌های مردمی شرکت می‌کنند و حتی پول خرید عید خود را به رزمندگان برای ساخت موشک کمک می‌کنند. این افراد حقوق و مزایای دولتی ندارند، اما وقتی نظام نیاز دارد، پای کار هستند.

وی با اشاره به حضور خودجوش مردم در صحنه‌های دفاع از کشور، خاطرنشان کرد: باید بلندگوی ارزش‌های این نظام باشیم. اگر ما جهاد تبیین می‌کردیم، کشور دچار جنگ نرم نمی‌شد. آمریکا جسارت پیدا کرده چون دریافت‌های غلطی از داخل کشور دارد.

کد خبر 175186

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 11 =