بسته نیازهای سازمان بهزیستی برای مشارکت خیران طراحی شد؛ کمک نقدی ۲۶ میلیاردی خیران

رئیس سازمان بهزیستی با اشاره به طراحی بسته مشارکتی و تعریف نیازهای سازمان برای مشارکت خیران و داوطلبان گفت: تا کنون خیران بیش از ۲۶ میلیارد تومان کمک نقدی به سازمان داشتند.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان بهزیستی کشور، سید جواد حسینی در شورای معاونان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: برای کاهش آسیب‌های ناشی از جنگ، تاکنون ۱۲۴ جلسه شورای مشارکت در سراسر کشور برگزار شده و از ظرفیت بیش از ۲۰ هزار موسسه و مرکز برای کاهش آسیب‌ها استفاده می‌شود.

کمک ۲۶ میلیارد تومانی خیران

وی درباره کمک‌های دریافتی تا به امروز گفت: ۷۱ هزار بسته معیشتی، ۲۱ هزار البسه، ۴۳۰۴ مورد خدمات درمانی، ۲۰۶ مورد تعمیر و تامین مسکن و بیش از ۲۶ میلیارد تومان کمک نقدی داشتیم.

رئیس سازمان بهزیستی اعلام کرد: برای تداوم کمک‌ها توسط خیرین، بسته مشارکتی ویژه‌ای آماده شده است. این بسته‌ها برای موسسات خیریه، خیرین و داوطلبانی که تمایل به مشارکت با سازمان بهزیستی دارند، طراحی شده و نیازهای سازمان برای مشارکت داوطلبان و خیرین در آن‌ها به صورت مشخص ذکر شده است.

در تصویر زیر بسته نیازمندی‌های سازمان بهزیستی برای مشارکت خیران و داوطلبان قابل مشاهده است:

بسته نیازهای سازمان بهزیستی برای مشارکت خیران؛ کمک نقدی ۲۶ میلیاردی خیران

کد خبر 173272

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 3 =