به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل آرزو ذکایی فر رئیس مرکز توسعه کارآفرینی اشتغال و توانمندسازی اظهار داشت : با عنایت به لزوم گسترش و ادامه همکاری با مؤسسات خیریه و تشکلهای مردم نهاد به منظور بهره گیری از ظرفیت آنان جهت تامین خدمات درمانی اقشار نیازمند و آسیب پذیر جامعه، معاونت توانمندسازی و رفاه اجتماعی سازمان بهزیستی کشور در سال۱۳۹۸ اقدام به انعقاد تفاهم نامه همکاری با مؤسسه خیریه زنجیره امید، با هدف پیشگیری از بروز معلولیتها و درمان و بازتوانی معلولین در خانواده های نیازمند ، گسترش فرهنگ مشارکت در جامعه، نهادینه سازی ارائه خدمات داوطلبانه پزشکان متخصص به محرومان و نیازمندان و ارتقاء کیفیت ارائه خدمات درمانی به مددجویان و معلولان تحت پوشش سازمان نمود.
ذکایی فر در ادامه بیان داشت : مؤسسه خیریه زنجیره امید فعالیت خود را از سال ۱۳۸۶ با هدف ارائه خدمات درمانی و توانبخشی فوقتخصصی به کودکان بیمار زیر ۱۸ سال، با بالاترین کیفیت و بهترین متخصصین و کمترین هزینه و بدون درنظر گرفتن دین، نژاد و ملیت در سه رشته ارتوپدی، قلبی و ترمیمی آغاز نمود که در سالهای اخیر ارائه خدمات درمانی در زمینه مغزو اعصاب (به جز تومورمغزی) نیز به رشته های فوق الذکر افزوده شده است. آغاز همکاری سازمان بهزیستی و مؤسسه خیریه زنجیره امید بصورت رسمی با انعقاد اولین تفاهم نامه در سال۱۳۹۸بوده است.
وی ادامه داد : این همکاری در خصوص تامین و ارائه خدمات درمانی و توانبخشی فوق تخصصی و در زمینه های مغز و اعصاب (بهجز تومور مغزی)، قلبی، ارتوپدی و ترمیمی کودکان تحت پوشش واجد شرایط زیر ۱۸ سال توسط مؤسسه زنجیره امید انجام می گردد. بسیار از این کودکان بیماری های قلبی، ارتوپدی یا نقص های مادرزادی دارند که بدون درمان تخصصی و بموقع نه تنها جانشان در خطر است بلکه کیفیت زندگی لازم از آنان سلب می گردد. سازمان بهزیستی کشور و موسسه خیریه زنجیریه امید برای لبخند دوباره ی کودکان، عدالت در دسترسی به خدمات درمانی تخصصی و اقدامات نجات بخش با قوت خدمات خود را در دوردسترس ترین مناطق کشور به کودکان نیازممند ارائه می نماید.
ذکایی فر گفت: از آغاز همکاری سازمان بهزیستی و مؤسسه خیریه زنجیره امید از سال ۱۳۹۸ تاکنون تعداد ۲۱۴۸ نفر از کودکان تحت پوشش سازمان بهزیستی از خدمات درمانی فوق الذکر بهره مند گردیده اند که در این بین بیش از نیمی از هزینه های جراحی و درمانی و در کنار آن هزینه های اسکان و اقامت والدین کودکان مذکور را موسسه تقبل نموده است.
ذکایی فر افزود : در سال ۱۴۰۳و سه ماه اول ۱۴۰۴ تعداد ۳۰۸ نفر از مددجویان جامعه هدف زیر ۱۸ سال از خدمات درمانی، اعمال جراحی و توانبخشی مؤسسه خیریه زنجیره امید بهره مند گردیده اند که سهم پرداختی مؤسسه زنجیره امید حدود ۶۰ میلیارد ریال و سهم سازمان حدود ۳۰ میلیاردریال بوده است.
نظر شما