بهزیستی متولّی سلامت اجتماعی در کشور است.

بهزیستی تخصصی ترین سازمان متولّی مقابله با آسیب های اجتماعی در کشور است؛ سایر سازمان ها نیز مسئولیت دارند، اما بهزیستی راهبر و پیشگام در این مسئولیت مهم اجتماعی است. معاون راهبری و توسعه خدمات (+ زندگی) بهزیستی کشور با بیان این مطلب در نشست معاونین بهزیستی استان یزد گفت: اعتیاد، طلاق، مفاسد اخلاقی، حاشیه نشینی و فضای مجازی و کودکان خیابان مهمترین آسیب های اجتماعی است که همه نسبت به آن مسئولیت دارند.



حجه الاسلام شریفی دوست با اشاره به اعلام آمادگی استان یزد نسبت به تدوین برنامه جدی مقابله با آسیب های اجتماعی در این استان گفت: بهزیستی میتواند دبیرخانه آسیب های اجتماعی در استان ها شود.
وی استفاده از ظرفیت های مردمی و هیأت های مذهبی را در بحث کنترل و پیشگیری از آسیب های اجتماعی ضروری دانست و اظهار داشت: بسیاری از اعضای هیأت های مذهبی، هم دغدغه اجتماعی دارند و هم از منابع مالی مردمی برخوردارند که اگر در مورد آسیب های اجتماعی و تبعات آن آگاه شوند، بخشی از فعالیت های خود را وارد این بخش می کنند.
شریفی دوست با بیان اینکه ظرفیت های مردمی و هیأت های مذهبی بهتر از همه برنامه ریزی و نظارت می کنند اظهار داشت: باید از ظرفیت های گروه های جهادی که میدان کار می خواهند و منبع مالی نیز دارند و جهادی پای کار می آیند استفاده شود.
وی در بخش دیگری از سخنانش در خصوص فعالیت مراکز مثبت زندگی گفت: در حال حاضر یک میلیون و 70 هزار پرونده افرادی که از بهزیستی در سراسر کشور خدمات مستمر دریافت می‌کنند در مراکز مثبت زندگی توزیع شده است.
معاون راهبری و توسعه خدمات (+زندگی) بهزیستی کشور خدمت در بهزیستی را یک توفیق دانست و اظهار داشت: توفیقی که ما در سازمان بهزیستی برای خدمت رسانی مستقیم به جامعه هدف خاص داریم در کمتر سازمانی یافت می‌شود و لذا باید حداکثر استفاده از این فرصت و جایی که هستیم را ببریم.
وی با بیان اینکه میدان جهاد برای ما بیش از دیگران فراهم است اظهار داشت: باید محاسبه کنیم که از این فرصت هایی که فردا نیست و به سرعت می گذرد چگونه باید استفاده کنیم و چطور می خواهیم جواب دهیم؟

کد خبر 51737

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 1 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد