به گفتهی مدیر این پایگاه، این طرح در طی 10 روز و برای 40 تسهیلگر در سراسر استان برگزار شده است. ثریاسادات عنبری گفت: هدف از این آموزشها اجرای برنامههای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی با محوریت محله است که با توجه به وضعیت محدودیتهای بیماری کرونا، میبایست به صورت مجازی انجام میشد و به این لحاظ، طرحی در این زمینه تهیه و به معاونت پیشگیری بهزیستی استان پیشنهاد گردید که مورد تصویب قرار گرفت و به اجرا درآمد.
وی در خصوص محتوای برنامهی سلامت اجتماعی گفت: پیشگیری از آسیبهای اجتماعی در سطح محلات که حوزهی گستردهای از آموزشها، فعالیتهای روانشناسی و مددکاری را در برمیگیرد، محور این برنامه است.
وی ادامه داد: آگاهسازی در زمینهی خشونتهای خانگی، بحران های خانوادگی، معضلات محلات مثل اعتیاد، چگونگی برقراری امنیت، بالابردن سطح مسؤولیتپذیری اجتماعی، همکاری و مشارکت اجتماعی و نیز ارتقای سطح آگاهیهای افراد محلات، بخشهای مهم این برنامه هستند.
عنبری گفت: از آنجا که محدودیتهای ناشی از کرونا، فعالیت فیزیکی و حضوری تسهیلگران برنامه را محدود کرده، نیاز بود که این تسهیلگران بتوانند در فضای مجازی با شرکای اجتماعی، خیرین، افراد صاحبنفوذ یا تأثیرگذار محلات و نیز گروههای بانفوذ مانند بسیج و روحانیون، تماس و تعامل داشته باشند و باید روشهای کار در فضای مجازی را میآموختند که در این طرح آموزشی، رفع نیاز شد.
وی خاطر نشان کرد: اجرای این طرح به گونهای بود که کارشناسان پیشگیری ازآسیبهای اجتماعی و مدیران پایگاههای اجتماعی سایر استانها نیز از این طرح استقبال کرده و خواهان استفاده از تجربیات خراسان رضوی در زمینهی آموزش مجازی تسهیلگران شدند.
نظر شما