پیام سرپرست اداره کل بهزیستی استان مازندران در پی شهادت استواریکم ابوالفضل مقدسی 

سرپرست اداراه کل بهزیستی استان مازندران در پیامی شهادت شهید مدافع امنیت، استواریکم ابوالفضل مقدسی از دلاورمردان و سبزقامتان فراجا را که در پی اقدامات خشونت‌بار اغتشاشگران در مرودشت جان خود را نثار امنیت و آرامش کشور کرد به مردم شهید پرور دیار علویان و خانواده بزرگ بهزیستی تبریک و تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی مازندران متن پیام بدین شرح است:

بسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ «وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِینَ قُتِلُوا فِی سَبِیلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا ۚ بَلْ أَحْیَاءٌ عِندَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُونَ»

شهادت مظلومانه و مجاهدانه شهید مدافع امنیت، فرزند رشید دیار علویان، استواریکم ابوالفضل مقدسی از دلاورمردان و سبزقامتان فراجا و از خانواده بصیر و انقلابی بهزیستی مازندران در انجام خدمت برقراری آرامش و نظم در شهرستان مرودشت، بار دیگر عمق ایثار و مسئولیت‌پذیری نیروهای مومن و انقلابی را در صیانت از امنیت جامعه اسلامی به نمایش گذاشت و همزمان چهره واقعی بدخواهان ملت ایران را آشکار ساخت.

اینجانب به نمایندگی از خانواده بزرگ و شریف بهزیستی مازندران ضمن محکومیت این اقدام ناجوانمردانه، شهادت این مدافع سرافراز امنیت را به محضر مبارک امام عصر (عج)، مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی)، همرزمان سلحشورش در فراجا، خانواده معزز آن شهید والامقام و مردم شهید پرور تبریک و تسلیت عرض نموده و تاکید می‌نمایم که بی‌تردید مسیر پرافتخار شهدا ادامه خواهد داشت و توطئه دشمنان برای خدشه‌دار کردن امنیت ایران اسلامی هرگز به نتیجه نخواهد رسید.

رقیه رحمانی 

سرپرست اداره کل بهزیستی مازندران

کد خبر 165087

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 0 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد