بازدید مدیرکل بهزیستی از نمایشگاه پژوهش و فناوری

مجید درویشی مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه با حضور در نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن‌بازار استان، از نزدیک با ایده‌ها و طرح‌های نوآورانه نخبگان استان آشنا شد و فرصت‌های بهره‌برداری برای #توانمندسازی و #اشتغال مددجویان را بررسی کرد.

به گــزارش روابـط‌عمـومی اداره‌کـل بهـــزیستی استـان کرمانشـــاه؛

نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری با هدف شناسایی و حمایت از ایده‌های دانش‌بنیان و فناورانه برگزار شد و مدیران دستگاه‌های اجرایی استان به دعوت استاندار کرمانشاه از این رویداد بازدید کردند.

در جریان این بازدید، درویشی از طرح‌های ویژه با قابلیت کارآفرینی و اشتغال‌زایی دیدن نموده و بر لزوم بهره‌گیری از این ظرفیت‌ها در توسعه خدمات به جامعه هدف بهزیستی تأکید کرد.

وی افزود که استفاده از فناوری‌های نو و طرح‌های دانش‌بنیان می‌تواند مسیرهای جدیدی را برای توانمندسازی مددجویان ایجاد کند و #فرصت‌های_شغلی_پایدار برای آنان فراهم آورد.

این بازدید فرصتی برای ایجاد تعامل میان نخبگان استان و مجموعه بهزیستی بود تا زمینه همکاری‌های عملی و کاربردی در حوزه #اشتغال و #کارآفرینی مددجویان فراهم شود.


بـرای پیوستـن به کانـال اداره‌کل بهـــزیستی استـان کرمانشــاه در پیام‌رسان ایتــا، اینجــــا را لمس کنیـد.

کد خبر 160350

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 8 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد