به مناسبت گرامیداشت روز جهانی افراد دارای معلولیت

به گزارش روابط عمومی بهزیستی شهرستان اشکذر: مدیران ادارات دولتی شهرستان اشکذر از مرکز تحقیقات ژنتیک میبد بازدید بعمل آوردند.

به مناسبت هفته گرامیداشت افراد دارای معلولیت با برنامه ریزی بعمل آمده توسط اداره بهزیستی شهرستان اشکذر و همکاری مرکز تحقیقات ژنتیک میبد جمعی از مدیران ادارات دولتی شهرستان اشکذر از مرکز تحقیقات ژنتیک میبد بازدید و با فعالیت های این مرکز آشنا شدند. در ابتدای این برنامه میرحاجی رئیس اداره بهزیستی شهرستان اشکذر ضمن خیر مقدم به مدیران ادارات شهرستان و همچنین تشکر از میزبانی مرکز تحقیقات ژنتیک میبد از این برنامه طی سخنانی بر اهمیت پیگیری مباحث پیشگیری در حوزه های مختلف کاری بهزیستی تاکید کرد. در این بازدید فلاح مدیر اجرائی موسسه مرکز تحقیقات ژنتیک و رجبی مدیر آزمایشگاه ژنتیک با ارائه توضیحاتی در مورد فعالیت های این مرکز تحقیقاتی و همچنین تاثیر ژن بر زندگی انسان ها توضیحاتی را ارائه نمودند. همچنین مدیران شهرستان اشکذر از بخش های مختلف این مرکز تحقیقاتی بازدید نمودند.
 شایان ذکر است مرکز تحقیقات ژنتیک میبد بیش از ۱۰ سال است که به بهره برداری رسیده و عمده فعالیت این مرکز پیشگیری از معلولیت و انجام آزمایشات ژنتیک در حوزه غربالگری و انجام تست های ژنتیکی و مشاوره ژنتیک قبل از ازدواج، حین بارداری و هنگام بارداری می باشد. این مرکز شعبه فعالی هم در بلوار طالقانی یزد دارد.
 

کد خبر 159818

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 5 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد