فراهم کردن شرایط عمل های جراحی دندانپزشکی همراه با بی هوشی، نیازی مبرم برای افراد دارای معلولیت در استان است

دکتر گازرانی مدیرکل بهزیستی استان خراسان جنوبی در دیدار با دکتر گنجی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان وجمعی از پزشکان وکارشناسان حوزه دندانپزشکی و نمایندگان بیمه سلامت مطلب فوق را عنوان کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان خراسان جنوبی دکتر گازرانی مدیرکل دراین جلسه عنوان داشت: موضوع عمل های جراحی افراد دارای معلولیت تحت بی هوشی از جمله نیازهای مبرم است که هزینه های زیادی را به دوش خانوادهای این افراد و بهزیستی در استان می گذارد.
وی گفت:حسب دستورالعملها و اعتبارات ابلاغی دست بهزیستی برای تامین اعتبار این حوزه بسته است و برای یاری به سوی مجموعه علوم پزشکی، شرکتهای بیمه، خیرین و دیگر دستگاههای همکار دراز است.
دکتر رضازاده معاون توانبخشی بهزیستی استان هم در این جلسه به اهمیت موضوع اشاره کرد و از دانشگاه درخواست نمود تا لیست پزشکانی که امکان همکاری رادارند به بهزیستی اعلام تا پروسه همکاری روند مناسبتری پیدا نماید.

وی از شرکتهای بیمه درخواست کرد تا طیف های متنوع‌تری از افراد دارای معلولیت تحت پوشش خدمات بیمه ای قرار گیرند.
دکتر گنجی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان هم در این جلسه به تبیین موضوع پرداخت و مواردی همچون تشکیل و معرفی تیمی کانونی برای تشخیص لزوم انجام عمل بابی هوشی ، اطلاع رسانی به خانوادها برای مراجعه فرد معلول باهمراه مناسب که امکان همکاری وجود داشته باشد و مکاتبه و پیگیری موضوع از جانب استانداری و پای کار آمدن دستگاههای مرتبط را مطرح نمود.
در پایان این جلسه تفاهم‌نامه همکاری بهزیستی با دانشگاه علوم پزشکی امضاو با اهدای لوح و هدیه ای از همکاری های دانشگاه علوم پزشکی تقدیر شد.

کد خبر 155954

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 15 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد