به گزارش روابط عمومی بهزیستی استان تهران، علیرضا محمدی سرپرست اداره با تاکید بر لزوم همکاری میان بخشی در ارائه مطلوب به جامعه هدف بهزیستی گفت: بهزیستی همواره تلاش میکند با جلب مشارکت نهادهای مردمی و خیریهها، از جمله آستان قدس رضوی، خدمات خود را به شکلی گسترده تر و مؤثرتر به جامعه هدف ارائه دهد.
وی ضمن اشاره به هم افزایی در حوزه های حمایتی، معیشتی و توانمندسازی افزود: یکی از محورهای اصلی گفتگو، اشتغال و توانمندسازی زنان سرپرست خانوار، ارائه خدمات حمایتی و ارتقای سطح معیشت مددجویان بود.
سرپرست اداره بهزیستی شهرستان ملارد با توضیح اینکه مجموعه های مردمی نقش بسزایی در ارتقای کیفیت زندگی افراد نیازمند دارند، گفت: امید است با استمرار این همکاریها، بتوانیم زمینه اشتغال، حمایتهای معیشتی و خدمات اجتماعی بهویژه برای زنان سرپرست خانوار و اقشار آسیبپذیر را بیش از پیش فراهم کنیم.












نظر شما