بررسی راهکارهای مختلف توسعه همکاریهای دوجانبه بهزیستی و رادیو معارف

در راستای توسعه ظرفیتهای اجتماعی و بهره مندی از ظرفیت ارزنده رادیو معارف معاون مشارکتهای مردمی بهزیستی قم با مسول روابط عمومی این رسانه دیدار کرد.

فرشته مسلمی معاون مشارکتهای مردمی در حاشیه این دیدار گفت : در راستای بهره مندی از توانمندی‌های رسانه ملی در جهت جلب مشارکت‌های مردمی به نفع مددجویان تحت پوشش بهزیستی ، در جلسه مشترک بین ما  و آقای «عباس علی توفیقی»، مدیر روابط عمومی رادیو معارف با هدف توسعه هماهنگی و همکاری های هرچه بیشتر برگزار گردید تا از ظرفیت برنامه موفق و ملی باران مهربانی جهت رفع نیازهای جامعه هدف بهزیستی با مشارکت خیرین استفاده گردد.

لازم به ذکر است : برنامه زنده «باران مهربانی» با هدف دستگیری از نیازمندان و بازتاب حرف دل آنان، چهارشنبه‌ها ساعت ۲۲:۰۵ به تهیه‌کنندگی محمدجواد محمدی و اجرای عباس‌علی توفیقی از امواج این رسانه دینی پخش می‌شود. با دعوت از خیرین از سراسر کشور در این برنامه ضمن کمک به ایتام و به موضوع دستگیری از نیازمندان و کسانی که در این شرایط اقتصادی زندگی سختی دارند پرداخته و در صدد برآورده شدن آرزوی کودکان بی سرپرست می باشد.

کد خبر 155424

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 2 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد