معاون گردشگری خراسان رضوی ادامه داد: شرایط و مقدمات آشپزی غذاهای سنتی استان شامل توگی خراسانی ( توگی با گوشت) و آش جوش پره برای تعداد ۳۰ شرکت کننده از سه گروه افراد کم توان شامل جسمی حرکتی، سندروم داون و نابینایان و کم بینایان فراهم شده است.
او ادامه داد: باید ابتدا در مرحله استانی رقابت نمایند سپس در مرحله منطقهای با برندگان ۳ استان دیگر نیز رقابت نمایند.
رکنی تصریح کرد: تندیس جشنواره، اهدای جایزه نقدی قابل توجه و لوح تقدیر به برکزیدگان مرحله استانی و نهایی طی مراسمی اهدا خواهد شد. هدف از برگزاری این جشنواره مسابقه معرفی غذاهای سنتی استان و منطقه شرق کشور و نیز مشارکت اجتماعی افراد کم توان در برنامه های گردشگری است.
معاون گردشگری خراسان رضوی گفت: محورهایی که توسط داوران برای انتخاب غذاهای سنتی در نظر گرفته شده است شامل طعم، رنگ و بوی غذا، مهارت در طبخ، پخت مناسب و جا افتادگی غذا، تسلط درباره مواد غذایی، شیوه پخت و فواید غذا، رعایت بهداشت و عدم بکارگیری مواد و شیوه های مضر در طبخ، تزئین و چیدمان غذا و میز است.
او اظهار کرد: براساس برنامه زمانبندی مسابقات استانی سمنان در ۲۴ مهر ماه، استان خراسان جنوبی ۲۶ مهر ماه، استان خراسان رضوی ۲۷ مهر ماه و استان خراسان شمالی ۲۹ مهر ماه برگزار میشود.
رکنی افزود: مسابقه نهایی استان خراسان رضوی اول آبان ۱۴۰۴ برگزار خواهد شد.
مهلت ثبت نام برای شرکت کنندگان پایان وقت اداری ۲۲ مهرماه ۱۴۰۴ تعیین شده، علاقهمندان برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام در مسابقه از طریق این لینک
https://survey.porsline.ir/s/uVqy۱۱EG ثبت نام کنند.












نظر شما