جلسه هم اندیشی  معاونت توانمندسازی و اشتغال بهزیستی گیلان با نماینده طرح سیماک در استان 

جلسه هم اندیشی نحوه بهره مندی جامعه هدف بهزیستی از طرح سیماک با حضور پیمان محمدی پور معاون توسعه کار آفرینی ،اشتغال و توانمندسازی استان گیلان  و  مهندس مرادی مجری طرح سیماک  و کارشناسان حوزه تامین و توسعه مسکن بهزیستی در محل اداره کل بهزیستی گیلان تشکیل شد. 

به گزارش روابط عمومی بهزیستی گیلان این نشست در راستای تسهیل وتسریع  برخورداری مددجویان تحت پوشش از معافیت های مرتبط با صدور پروانه ساختمان و عوارض دهیاری و شهرداری ها از طریق طرح سیماک برگزار شد.

گفتنی است طرح سیماک طرحی است که در آن تمامی فرایندهای ساخت و ساز املاک در تمامی نقاط کشور از شهر گرفته تا دور افتاده ترین روستاها به صورت الکترونیکی و به شکل کاملا شفاف در سامانه سیماک انجام می شود. فرایندهایی مانند صدور مجوز، که باید از دهیاری‌ها، شهرداری‌ها و یا از بخشداری‌ها دریافت شود به صورت الکترونیکی توسط این سامانه و با رعایت ضوابط اساسی انجام می شود و در همین راستا بهزیستی استان در نظر دارد با بهره مندی از این طرح  ،تسهیل در فرایند فعالیتهای مرتبط با مسکن توانخواهان و جامعه هدف را فراهم نماید.

کد خبر 152532

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 12 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد