برگزاری جلسات هم اندیشی  و تأکید بر لزوم مناسب‌سازی فضای مجازی ویژه معلولین

نمایندگان انجمن‌های معلولین استان قم در دیداری صمیمی با معاونت توانبخشی بهزیستی این استان، مهم‌ترین چالش‌ها و مطالبات خود را مطرح کردند.

در این جلسه که با هدف تعامل بیشتر بین نهادهای مردمی و دستگاه‌های اجرایی تشکیل شد، محمدرضا رحیمی معاون توانبخشی بهزیستی استان قم بر لزوم گسترش ارتباط و تعامل میان انجمن‌های معلولین و این اداره کل تأکید کرد. وی از تشکیل «جلسات هم اندیشی» با حضور نمایندگان تمامی گروه‌های معلولیتی خبر داد و تصریح کرد: «این نمایندگان به صورت مستمر در اداره کل حضور خواهند داشت و با بهره‌گیری از خرد جمعی، در زمینه‌های مختلف مربوط به معلولین، برنامه‌ریزی و تصمیم‌سازی خواهند کرد.»

به گفته رحیمی مهم‌ترین مطالبه مطرح شده از سوی جامعه معلولین در این جلسه، موضوع «مناسب‌سازی» و رفع مشکلات کلان در این حوزه بود. وی در توضیح این مفهوم، مناسب‌سازی را تنها محدود به معابر و فضاهای فیزیکی ندانست و افزود: «امروزه فضای مجازی بخش وسیعی از زندگی ما را در بر گرفته است، اما به دلیل عدم رعایت استانداردهای accessibility، نابینایان و بسیاری از معلولان قادر به استفاده کامل از آن نیستند. لزوم مناسب‌سازی پایگاه‌های اینترنتی و اپلیکیشن‌ها یک ضرورت انکارناپذیر است.» در ادامه این نشست، انجمن‌های حاضر گزارشاتی از فعالیت‌های خود در حوزه مناسب‌سازی ارائه دادند. مقرر شد این مطالبات و گزارشات در «ستاد هماهنگی و پیگیری مناسب‌سازی استان قم» که در استانداری تشکیل می‌شود، مطرح و برای آن پیگیری لازم انجام شود.

برگزاری جلسات هم اندیشی  و تأکید بر لزوم مناسب‌سازی فضای مجازی

برگزاری جلسات هم اندیشی  و تأکید بر لزوم مناسب‌سازی فضای مجازی

کد خبر 147556

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 0 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد